8 şehidimizin kimliği belli oldu

Siirt-Şirvan karayolunda askeri aracın geçişi sırasında gerçekleşen hain saldırı sonucu şehit olan 8 askerimizin kimlikleri belli oldu.

8 şehidimizin kimliği belli oldu
8 şehidimizin kimliği belli oldu
GİRİŞ 20.08.2015 00:08 GÜNCELLEME 20.08.2015 00:14
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Siirt- Şirvan- Pervari karayolunda askeri aracın geçişi sırasında PKK'lıların menfeze yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı askeri aracın geçişi uzaktan kumanda ile patlattığı saldırıda şehit olan 8 askerin cenazeleri ambulans ve cenaze araçlarıyla Siirt Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Bu arada saldırıyı duyup hastane önüne gelen bazı vatandaşların da gözyaşları döktükleri görüldü. Saldırıda şehit olan askerlerin uzman çavuş Hakan Aktürk, uzman erbaş Ferdi Gerekli, uzman erbaş Barış Akan, erler Ömer Erüstün, Bahadır Aydın, Recep Bekçi, M.Ali Barkın ve Emre Kaan Arlı olduğu belirtildi.

YORUMLAR 69
  • Romero 8 yıl önce Şikayet Et
    Şehit olmak istiyorum demekle şehit olunmuyor oturduğun yerden şehit olmak istiyorsanız işte buralara gitmeniz lazım.
    Cevapla
  • CAN 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylasin mekanları cennette Peygamberimize komşu olsunlar İNŞAALLAH....... Bu ülkenin evletları aziz şehitlerimizin emanetlerine maddi manevi sahip çıkmaktadırlar çıkacaktırlarda
    Cevapla
  • Aksaraylı 8 yıl önce Şikayet Et
    Şehirlerimze Allahtan rahmet diliyorum değerli ailelerine rabbim sabir verir inşallah .gözü dönmüş hainler hem bu dünyada hem öbür dünyada hesabını verecekler.
    Cevapla
  • nevşehirli 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c Şehitlerimize rahmet eylesin ve yakınlarına sabır versin. Ateş düştüğü yeri yakar arkadaşlar.pkk uzantısı olan hdp seçim hükümetinde olmadan bir seçim hükümeti kurulmalı, iş işten geçtikten sonra pişmanlık fayda vermiyor.
    Cevapla
  • alper 8 yıl önce Şikayet Et
    Raabim hepsinin mekanını cennet eylesin. Türk milletinin ailesinin başı sağolsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Benzema'yı konuşuyor! Dudak uçuklatan maaşından vazgeçiyor
İsrailli muhalif milletvekili Cassif'den Netanyahu'ya soğuk duş: UCM'nin kararı doğru