Polise sarılan gence biber gazı sıktı

Polisin durdurduğu eylemcilerden biri polisin boynuna sarılarak ağladı. Bu sırada bir emniyet müdürü ise genci, gaz sıkarak uzaklaştırdı.

Polise sarılan gence biber gazı sıktı
Polise sarılan gence biber gazı sıktı
GİRİŞ 20.08.2015 06:41 GÜNCELLEME 20.08.2015 11:52
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Siirt'te yapılan ve 8 askerin şahit olduğu bombalı saldırının ardından Ankara'da toplanan grup, ellerinde Türk bayraklarıyla HDP Keçiören ilçe binasına yürümek istedi.

Polis tarafından durdurulan eylemcilerden biri çevik kuvvet polisinin boynuna sarılarak gözyaşı döktü. Bu sırada bir emniyet müdürü ise genci, yüzüne biber gazı sıkarak uzaklaştdı.

Siirt'te PKK'lı teröristlerce yapılan ve 8 askerin şehit olduğu bombalı saldırıyı protesto etmek isteyen yaklaşık 10 kişi, HDP Keçiören İlçe Başkanlığı'na yürümek istedi. Polis yürüyüşe izin vermeyerek grubun önünü kesti. Tekbirler getiren gruptan, boynunda Türk Bayrağı bulunan bir genç, grubun önünde barikat kuran çevik kuvvet polisine sarılarak ağladı. Bu sırada bir emniyet müdürü, polise sarılan genci yakasından tutarak geriye doğru çekti. Eylemci gence 'dokunma' diye bağıran emniyet müdürü, daha sonra gencin yüzüne biber gazı sıktı. Emniyet müdürü biber gazını sıktıktan sonra çevresine bağırarak 'alın şunu götürün burdan' diyerek tepki gösterdi.




POLİS MÜDÜRÜNE TEPKİ

Diğer eylemciler ve çevrede bulunan bazı vatandaşlar Emniyet müdürünün bu hareketine tepki gösterdi. Bir vatandaş ise, 'Bu çocuk sadece Türk Bayrağını salladı. Sana taşta atmadı molotof da atmadı. Onu yapanlara yapın bunu. Yaptığınız çok ayıp' diyerek tepki gösterdi.

Grup, daha sonra HDP Keçiören İlçe Başkanlığı'nın bulunduğu sokağın girişinden uzaklaştı.

YORUMLAR 39
  • Vatandas 8 yıl önce Şikayet Et
    Eğer o kişi canlı bomba olsaydı smdi herkes polis dikkatli olsaydı derdi dikkatli olunca da suçlu olmayınca da suçlu iyice günah kecisine donderdiniz yeter artık azıcık sahip çıkın polise
    Cevapla
  • Vatan evladı 8 yıl önce Şikayet Et
    Elinde molotof olsaydı böyle yapamazdin müdür
    Cevapla
  • Han 8 yıl önce Şikayet Et
    Dogrusunu yapmis
    Cevapla
  • KADİR 8 yıl önce Şikayet Et
    silah çekene gülmü verseydi
    Cevapla
  • Tuğbey 8 yıl önce Şikayet Et
    SEN durumu anlayamamışsın be kadir.
    Cevapla
  • yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    kesin papalelcidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...