Ahlaksızlığın haberini Mahmut'tan al!

CHP'li Mahmut Tanal'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'la ilgili çirkin yakıştırmasına Haber7 yazarından çok ağır cevap geldi.

Ahlaksızlığın haberini Mahmut'tan al!
Ahlaksızlığın haberini Mahmut'tan al!
GİRİŞ 26.08.2015 12:26 GÜNCELLEME 26.08.2015 12:29
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın Lazika İslam Emirliği tarafından Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifinde bulunulduğu haberlerini yayarak çirkin bir itibarsızlaştırma çabasına girmesine yönelik tepkiler çığ gibi büyürken, Haber7 yazarı Esra Elönü de bugünkü köşesinde ''Ağır yazacağım şeref fıtıklarına...'' diyerek başladığı yazısında başta CHP'li Tanal olmak üzere Sümeyye Erdoğan'a yönelik iğrenç kampanyaya dahil olan tüm isimlere çok ağır göndermelerde bulundu...

Elönün bugünkü yazısı şöyle;

Dikkat: Bugünkü yazımı müshil reçetesi yazan bir doktor edasıyla yazıyorum.. Çok bir şey beklemeyin..

Öyle zavallısınız ki kullanacağım küçük harfler kalıbınızdan büyük. Şimdi sıkı durun. Klavyemin emniyet kemerini çıkarıyorum, uzun atlayacağım . Şimdi sıkı durun. Bu çamur havuzuna tüpsüz dalacağım . Ve yine kullanmadığım bir çuval cümle atığını dökecek yer gösterdi Belediye. Hep söylüyorum yine söyleyeceğim adamlıkları, sakatat torbasında bile müşterisiz kalacak adamların iftirası, uğrayanın ayakları altındadır. Yürüyen çamurun sıçrayacağı tek yer en temiz olan kıyınadır. Sen kervan sahibiysen onlar it olur. Sen duruysan, onlar bulandırır deryayı. Sen vakarında konuşursun fikre konarsın, onların konuştuklarına sinekler bile paça sıyırarak konar. Peki adamlıkları taziye gerektiren bu organizmaları yazmaya değer mi.. Bu yüzden,

Aldırma Sümeyye! Senin zırhın iffetin, bilirsin ki düşmanında asla olmayacak bir silahın var.

Aldırma Sümeyye! Onlar neyin yoksuluysa sen onun zenginisin yani şerefin yani onurun yani haysiyetin.

Aldırma Sümeyye! Onların söyledikleri inlerinin duvarına çarpar tarumar olur, senin susup Allah’a havale edişinse secdende yankı bulur.

Aldırma Sümeyye! Onlar kadehlerinde çiğ sütü tokuşturan onur gaspçıları, onların ahlaklarının eceli gelmiş ki salyaları avutur kudurmuşluklarını, seni teskin edense Yüce Rabbin.

Aldırma Sümeyye! Onların şerefleri yatalak, onurları felç, seninse dimdik asaletin.

Aldırma Sümeyye! Onlar küfür sarrafı harcayacaklar, onların mühürlü kalpleri kin pompalıyor, onlar esse de kıpırdamıyor yaprak. Seni Nur, seni Şuara serinletsin.

Aldırma Sümeyye! Bunlara insan muamelesi yapmak caiz değil. Aldırma! İftiracıların kalbini kürekle kazsan lağım borusu yüzüne patlıyor o derece. Bazı yüzleri deşsen yalanın definesini bulursun o derece. Ve bazılarını kaldırıp yerine göbekli bir odun koysan sırıtmaz. Beyinsizliklerini örtmek için kafa kesip montajlasalar yine açığı kapatamazlar. Hedef seçiyorlar kendilerine lakin poligonu şeytanla ortak işlettikleri için adamlıkta ıskalıyorlar. 

Çamuru atıyorlar lakin sıvamada amatörler bunların adresi belli, Çarpıtıyorlar çünkü beyinleri ile vicdanları arasında cereyanda kalmışlar. Üşüttükçe yeni hedeflerine sarıyorlar. Aldırma!  Cahillerin göğünde olmaktansa yerin dibinde yürümek şereftir kavlinden bismillah. Aldırma Sümeyye!

Şimdi kin terinden buharlaşan kadın hakları bildirilerini göbek yağıyla sıvazlayan feminist kadınlar suskun. Kim bilir hangi kuaförde maşa sırası bekleyip seviye yükseltiyorlardır. Çaldıkları tencerede iki yumurta kıramayan ahkam gurmeleri nerdesiniz?

Ve o iğrenç haberi iştahla servis eden ahlaksız paralel garsonlar.. Yürüyen çiğ sütler.. Oturan bozuk mayalar. Saman altından yürüttüğünüz dine üşenmeyip bakın hangi ayet sizi nasıl anlatıyor.

Ve Aldırma Sümeyye!

Düşmanında asla olmayacak bir silahın var

Senin zırhın, vakarın, onurun, iffetin..

YORUMLAR 93
  • Sinan INAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Kaleminize sağlık...
    Cevapla
  • Serpil 8 yıl önce Şikayet Et
    Kalemine sağlık daha iyi anlatılamazdı
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    yazıyorum ama yayınlamıyorlar tanal denilen kişi kim çakıldaklı biri işte !ne demek istediğimi anladınız herhalde !
    Cevapla
  • acıkavaklı 8 yıl önce Şikayet Et
    chp li zihniyet icin normal bunlara acıyorum.bunlar acaba insanmı yoksa insan kılıklımı.
    Cevapla
  • Sivasli yagiz 8 yıl önce Şikayet Et
    Aslinda bu cirkin iftira sumeyya degil bu dolayli yoldan turkiyeye hakarettir bunu yapanda chp zihniyetidir bu zihniyetin ne kadar bozuk olduguda tescillendi uzulme sumeyya kardesim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
12 yıl sonra gelen imza! Türkiye, dengeden yana
Fişlerde yeni ücret! Vatandaşa isyanda, sakın ödemeyin