İddialar sonrası Türkiye harekete geçti

Türkiye, saldırganın kimliğine ilişkin, Tayland makamlarından diplomatik kanallar ve Interpol aracılığıyla bilgi talep etti.

İddialar sonrası Türkiye harekete geçti
İddialar sonrası Türkiye harekete geçti
GİRİŞ 29.08.2015 23:47 GÜNCELLEME 30.08.2015 07:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta iki hafta  önce meydana gelen bombalı saldırının sorumlusu olarak yakalanan kişinin  kimliğine ilişkin, Tayland makamlarından bilgi istediği bildirildi. 

Türk kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Tayland basınında bir  Türkün tutuklandığı iddiası çerçevesinde, Tayland makamlarından diplomatik  kanallar aracılığıyla bilgi istendi. 

Türkiye'nin, diplomatik kanallardan bilgi gelmemesi üzerine, Interpol  aracılığıyla Tayland makamlarından bilgi talebinde bulunduğu kaydedildi. 

Taylandlı yetkililer, başkent Bangkok'ta iki hafta önce meydana gelen  bombalı saldırının sorumlusu olarak yakalanan kişinin Türk pasaportu taşıdığını  açıklamıştı. 

Bunun üzerine yapılan araştırmada saldırının sorumlusu olarak  yakalanan kişinin üzerinden çıkan Türkiye Cumhuriyeti pasaportunun sahte olduğu  tespit edilmişti. 
 

YORUMLAR 2
  • Levent Yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Tayland`ın bizimle ne derdi olabilir, anlayamadım. Bu dünya organize bir şekilde güzel ülkeme karşı. Allah yardımcımız olsun...
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Kurban oldugum devleti iste bu eskiden sesi cikmazdi yurt disindaki olaylara simdi massallah vatandasina kimligine sahip cikiyor ulkem kurban olurum sana TURKİYEM
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’