Dağlıca'da yoğun hava hareketliliği!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısı sonrası bölgede yoğun hava hareketliliği yaşanıyor.

Dağlıca'da yoğun hava hareketliliği!
Dağlıca'da yoğun hava hareketliliği!
GİRİŞ 07.09.2015 09:51 GÜNCELLEME 08.09.2015 05:52
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesi'nde dün yola döşedikleri patlayıcıyı askeri konvoyun geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatarak çok sayıda askerin şehit olması ve yaralanmasına neden olan PKK'lı teröristlere karşı başlatılan hava destekli operasyonlar sürüyor. 

Yüksekova 3'üncü Tümen Komutanlığı ve Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'ndan kalkan kobra tipi helikopterin Dağlıca yönüne doğru gittikleri görülürken, Hakkari kent merkezinde ise zırhlı araç hareketliliği yaşandı. Zırhlı araçların bölgedeki karakollara yönlendirildikleri belirtildi.
YARALI 8 ASKER YÜKSEKOVA DEVLET HASTANESİ'NDE 

Bölgedeki operasyonlar büyük bir hızla sürerken, Dağlıca'da yaralanan 8 askerin Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi. Yüksekova Devlet Hastanesi çevresinde ise polisler tarafından geniş güvenlik önlemi alındı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 56
  • Ayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    İtleri gebertelim
    Cevapla
  • Sahin 8 yıl önce Şikayet Et
    Günes açtı yolla çıkalım yağmur durdu kaç saat geçti gidiyorlar nasıl olsa cakmazlar biz ne aciklarsak ona inanirlar ya ölenler insan hepsi çoğu kacmistir
    Cevapla
  • Emin 8 yıl önce Şikayet Et
    Eee artık kandili fethetme zamanı geldi...
    Cevapla
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu alçakça planı o kuş beyinliler yapamaz.Asıl arkasındaki ülkelerin insanlarına, askerlerine cezayı keseceksin ki nasıl tuzak kurulur anlasınlar.Bakın o zaman bu saldırıları yapabiliyorlar mı.
    Cevapla
  • biri 8 yıl önce Şikayet Et
    mhpnin kaldıgı idamı geri istiyoruuuuuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?