Hürriyet ve Zaman hakkında 'algı' soruşturması

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Hürriyet'in ve Zaman'ın yaptığı algı operasyonuna soruşturma başlattı.

Hürriyet ve Zaman hakkında 'algı' soruşturması
Hürriyet ve Zaman hakkında 'algı' soruşturması
GİRİŞ 07.09.2015 16:48 GÜNCELLEME 07.09.2015 17:27
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, hürriyet.com.tr ve Zaman.com.tr'nin önceki akşam yayınladığı “Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Dağlıca açıklaması: "400 vekil alınsaydı bunlar olmazdı" tweetine 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan re'sen soruşturma başlattı.

ALGI OPERASYONU YAPAN HÜRRİYET'E SORUŞTURMA

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekili İdris Kurt, Hürriyet ve Zaman Gazetesi’nin internet siteleri yetkilileri hakkında ‘Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın söylemediği bir sözü çarpıtarak algı operasyonu yapıldığı’ iddiasıyla re’sen soruşturma açtı.

Hürriyet ve Zaman'dan skandal çarpıtma

YORUMLAR 96
  • Emre 8 yıl önce Şikayet Et
    Vergi kaçırdığı defalarca belgeler ve delillerle ortaya çıkan doğan grubuna ne zaman operasyon yapılıp tahsilar yapılacak ne bekliyor Maliye merak içindeyiz.
    Cevapla
  • huzur 8 yıl önce Şikayet Et
    yalan dolan ile hükümet düşmanlığı ile ülkemizin huzurunu kaçıranlar ahirette nasıl hesap vereceksiniz. Erdoğanın tırnağının tozu olamazsınız. biz inanmayız sizin yalanlarınıza Erdoğanın da hükümetin de yanındayız. Allah sizin şerrinizden tüm ülkeyi korusun
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    memleketi ateşe verirken otobüsleri yakarken esnafın camını çerçevesini indirirken demokratik olunuyorsa hürriyetin iki camını indirmek de o kadar demokratiktir.
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaş bunlar için savcılık harekete geçiyor geçsin tabide iç şavaş cizrede başlayacak diyen belediye başkanı için neden devreye girmezler..o daha az vahim birşey mi..
    Cevapla
  • yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    dogan grubuna zaman grubuna tvsıne el koy kardesım kım karısabılır. terore destek veren kım varsa el koy mallarına herseyıne, acımayacaksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma