PKK'ya ağır darbe! Önemli isimleri öldürüldü

Erzurum'da Şenkaya İlçesi'nde PKK'nın bölgedeki 2 önemli ismi dahil terörist 8 etkisiz hale getirildi.

PKK'ya ağır darbe! Önemli isimleri öldürüldü
PKK'ya ağır darbe! Önemli isimleri öldürüldü
GİRİŞ 10.09.2015 01:15 GÜNCELLEME 10.09.2015 08:02
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Erzurum’un Şenkaya ilçesinde özel harekat timleri tarafından etkisiz hale getirilen PKK’lı 8 teröristin, yaklaşık 50 gündür belirli aralıklarla o bölgede eylem yapan iki grubun öncüleri ve şehit korucu Yakup Aktürk’ün failleri olduğu belirlendi.

Dün gece saatlerinde Şenkaya - Göle kırsalında özel harekat timlerini pusuya düşürmek isterken çıkan çatışmada öldürülerek etkisiz hale getirilen 8 teröristin, 17 Ağustos 2015 tarihinde korucu Yakup Aktürk’ü şehit eden PKK'nın dağ kadrosu elemanları oldukları belirlendi. 

TERÖRİST GRUBUN ÖNCÜLERİ ÖLDÜRÜLDÜ

O bölgedeki iki terörist grubunun öncüleri olduğu tespit edilen teröristlerin Şenkaya - Oltu - Göle Karayolunda yol kesip araçları yakma ve saldırı eylemlerini gerçekleştirdikleri tespit edilirken, korucu Yakup Aktürk, çıkan çatışmada ağır yaralanmış, hava ambulansıyla Erzurum Bölge eğitim Araştırma Hastanesine getirilmiş kısa bir süre sonra hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit düşmüştü. 

Teröristlerin cenazelerinin otopsi yapılmasının ardından ailelerine teslim edileceği öğrenildi.
 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 80
  • SELÇUKLU 8 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE CUMHURUYETİ DEVLETİNİN BEKASI İÇİN Vatan hainleri TC. Vatandaşlıgından çıkarılsın terör ü hem besliyip hem savaşılmaz beslemeden savaşırsak terör bitmesi an meselesi olur . LÜTFEN BU DİLEKÇEYİ BİMERE CUMHUR BAŞKANLIGINA İNTERNET ONLİNE MÜRACAATTAN HERKES GÖNDERSİN.
    Cevapla
  • pala remzi 8 yıl önce Şikayet Et
    ben bunların sitelerine milyon defa yazdım. Tayyip Reisin kıymetini bilin silahlarınızı teslim edin insan olun. yoksa devlet sizi Tamil gerillaları gibi jiletle kazıyacak dedim inanmadı cici OĞLANLAR. kahin değilim ama görünen koy kılavuz istemez.
    Cevapla
  • Abdullah ÖZ 8 yıl önce Şikayet Et
    Kendi tercihleri,kendi kararları...yirmili yaşlardaki oğlanların beyinlerini yıkayan,medya teröristleri,yabancı,küresel emperyalist haydutların maşası olduğunu ,bu oğlanlardan gizleyebilen pkk ideologları...kanmayacaksın...Devlete kafa tutanı imha eder devlet...Dünyanın her yerinde bu böyledir...tarihde de böyledir..
    Cevapla
  • 1071 8 yıl önce Şikayet Et
    Asker ve polis mehmetler sizler her zaman kalbimizdesiniz. Sizler merak etmeyin yalnız değilsiniz.Başta herşeyin gerçek mabudu yüce Allah sonrada millet duaları sizlerledir.
    Cevapla
  • erhan 8 yıl önce Şikayet Et
    elinize yüreğinize sağlık vurun bir ermeni kalmasın
    Cevapla
  • gurbetci1453 8 yıl önce Şikayet Et
    yarali marali,esir mesir getirmeyin,leslerinide yakin gitsin,cehenneme alisakoysunlar bu dinsiz vatan hainleri.leslerini almaya gelenide indirin,cünkü onlarda AYNI ZIHNIYETTEN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt