EMUJAD: Kahpe saldırılar yağmur gibi geliyor

Emekli Uzman Jandarmalar Derneği ardı ardına gelen şehit haberleri üzerine bir basın açıklaması yayınladı.

EMUJAD: Kahpe saldırılar yağmur gibi geliyor
EMUJAD: Kahpe saldırılar yağmur gibi geliyor
GİRİŞ 10.09.2015 15:55 GÜNCELLEME 10.09.2015 15:55
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Emekli Uzman Jandarmalar Derneği'nden (EMUJAD) yapılan açıklama şöyle;

Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. Ülkemizin üzerinde dolaşan kara bulutlardan göz gözü görmez hale geldiği bir iklimde hain tuzaklar ve alçakça kahbece saldırılar üstümüze yağmur yağmur geliyor.

Analar babalar, ağıtlar, göz yaşı, çığlık çığlığa, geride bıraktığımız çocuklarımızla kaldık. Ama durup bir düşünmek gerek, bir değil yüz bin kere düşünmek gerek.

Ülkemizin yüzde seksenine yakın bölgesinde bildiğimiz tanıdığımız kız alıp kız verdiğimiz eniştemiz, akrabamız, dostumuz, arkadaşımız var. En önemlisi de içimizde kader birliği yaptığımız TSK’lerinde Emniyet teşkilatımızda görev yapan şehit olan gazi olan vatanımızın birliği bütünlüğü, bayrağımız ve dinimiz için mücadele eden Urfalı İbrahim, Mardinli Polis Mehmet, bir çok Kürt kökenli silah arkadaşlarımız mevcuttur.

PKK’nın ve dış güçlerin kurduğu tuzağa düşmeyip birbirimize daha sıkı sarılarak her Kürt vatandaşımızı PKK’lı dır, HDP’lidir diyerek ayrıştırma yapmamalıyız. PKK ve onun uluslararası destekçilerine verilecek en güzel cevap Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü koruyacak girişimlerle sağ duyulu davranmak verilecek en güzel cevaptır.

Bizler Gazi, Şehit yakınları ve Emekli olmuş Uzman Jandarmalar olarak gerek emekli olmadan önce görevde, gerekse emekli olduktan sonra hiçbir zaman başımızı önümüze eğmedik eğmeyeceğiz.

Buradan Devletimize, TSK’lerimize Jandarma Genel Komutanlığı mensubu olarak kurumumuza’da sesleniyoruz; Bu gün Gazide olsak Emeklide olsak çağrıldığımız an koşa koşa göreve gideceğimizi her an hazır olduğumuzu tekrar vurgulamak isteriz.

Gün be gün yaşanan terör olaylarını ve terörden beslenmeye çalışanları esefle kınıyor, onlara yardım ve yataklık eden her kimse şiddetle lanetliyor, tüm Güvenlik güçlerimizi Allaha emanet ediyoruz.

Kamuoyuna saygılarımızla.

YORUMLAR 15
  • osmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    bizi kurtuluş savaşında bölememişler. şimdi mi bölüp parçalayacaklar. kimsenin gücü yetmez başkanım. saygılarımla
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizi kimse bölemez bu böyle biline.Yaşasin türk jandarmasi ve uzman jandarmalar kahramanlar
    Cevapla
  • vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    Uzman jandarmalarin uzman erbaslarin haklari verilmeli alacagi hicbir hak kalmamali ve maaslari 7 binden az olmamali adamlar resmen savasiyor ey hukumet nerdesin uyuma sehitinede sahip cik allahim sehit olana rahmet yakinlarina bas sagligi dilerim olen kopekleride cope atin curusun idami getirin vur yetkisini ve askerin dokunulmazligigini tekrar iade edin anayasaya ekleyin savci hakim kaymakam vali dokunamaz tsk mensubuna anlayin askersiz vatan olmaz!!!!!!
    Cevapla
  • Mdağ 8 yıl önce Şikayet Et
    Aynen...
    Cevapla
  • Mizan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim Kürtler'le hasımlık babında hiç bir işimiz olmadı olamaz. Onlarla hısımız zaten. Ama İstanbul'un göbeğinde beş vakit namazlı Kürtlerin HDP'ye oy verdiğini söylemesini nasıl izah edeceğiz bilemiyorum. Irk dinden önce gelmişse bunu anca yakıtı taş olan cehennem ateşi temizler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isim zamanlamasına dikkat çekti! Reisi'nin kazansında dikkat çeken detay...
Akıncı İHA Reisi'nin helikopterini 2 saatte tespit etti: Dakika dakika neler yaşandı?