Hatay'da şehit olan askere veda

Hatay’da Suriye’den açılan ateşte şehit olan Gökhan Çakır, İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı.

GİRİŞ 11.09.2015 17:49 GÜNCELLEME 11.09.2015 17:57
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Suriye sınırında devriye görevi yaparken açılan ateş sonucu şehit olan piyade er Gökhan Çakır için ailesinin yaşadığı İzmir’in Aliağa ilçesindeki Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Anne Gülbeyaz Çakır, baba Faruk Çakır, kardeşler Hakan, Ramazan ve Sevda Çakır şehidin tabutu ve fotoğrafına sarılarak, gözyaşı döktü.

"OĞLUMUN YÜZÜNÜ GÖSTERİN"

Kürtçe ağıtların da yakıldığı cenaze töreninde, oğlunun fotoğrafını sık sık öpen Gülbeyaz Çakır, Gökhan Çakır'ı yüzünü uzun zamandır görmediğini belirterek, "Oğlumun yüzünü bana gösterin, bir şey yapmayacağım, sadece öpeceğim" diyerek ağladı.
Zaman zaman fenalık geçiren şehidin yakınlarına, sağlık ekipleri müdahale etti.

"OĞLUNUZ ONURUMUZDUR"

Aile üyelerini sakinleştirmeye çalışan amca Kutbettin Çakır, taziyede bulunanlara, "Sadece bizim değil hepimizin başı sağ olsun. Garibanız, nereye gidelim? Bize sahip çıkın" dedi.

Ege Ordu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep de baba Faruk Çakır'a taziyelerini iletirken, "Bu vatan bizim, hep birlikte mücadele edeceğiz. Oğlunuz oğlumuzdur" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 13
  • erdem 8 yıl önce Şikayet Et
    O zaman vecd ile bin secde eder -- varsa -- taşım; Her cerihamda, İlahi, boşanıp kanlı yaşım, Fışkırır ruh-i mücerred gibi yerden na'şım! O zaman yükselerek Arş'a değer, belki, başım. allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • davut 8 yıl önce Şikayet Et
    allah mekanını cennet eylesin.nur içinde yatsın.anesine bobasına tum aılesıne sabır dılıyorum guzel insanlar.acınız açımızdır.
    Cevapla
  • kahtali 8 yıl önce Şikayet Et
    bir mehmetcigimize bir sehidimize butun pkk kurban olsun ama sorulacak bunlarin hesaplari bu dunyada olmasa da ahirette sorulacak o kalles teroristlere nasil kiydiniz bu fidanlara nasil kiydiniz bu gencecik delikanlilara diye sorulacak o zaman nereye kacacaklar acaba
    Cevapla
  • muratlı 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH mekanını cennet eylesin
    Cevapla
  • sivas 8 yıl önce Şikayet Et
    Ateş düştüğü yeri yakar. Sizin ateşiniz bizi de yaktı. Başımız sağ olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in savunma maliyeti dudak uçuklattı
İsrail'in savaş kararı sonrası ABD'den jet hızında açıklama: Dahil değiliz!