Nokta'nın yazı işleri müdürü gözaltına alındı

Nokta Dergisi Yazı İşleri Müdürü Murat Çapan, terörle mücadele ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Nokta'nın yazı işleri müdürü gözaltına alındı
Nokta'nın yazı işleri müdürü gözaltına alındı
GİRİŞ 14.09.2015 15:37 GÜNCELLEME 14.09.2015 17:14
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Nokta Dergisi'nin Kağıthane Gürsel Mahallesi Karataş Sokak'ta bulunan merkezine saat 15.00 sıralarında geldi. Ekipler, daha sonra Nokta Dergisi'nin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Murat Çapan'ı savcılık talimatıyla gözaltına aldı. Çapan Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na götürdü. Çalışma arkadaşları Çapan'ı çıkışta alkışlarla uğurladı. Çapan'ın 'Terör Örgütü Propagandası Yapmak" ve “Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçlamasıyla gözaltına alındığı öğrenildi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Gözaltına alınan Nokta Dergisi Yazı İşleri Müdürü Murat Çapan sağlık kontrolünden geçirildi. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Çapan, sağlık kontrolünün ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne götürüldü. Çapan, hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlamadı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 25
  • Bir Umut 8 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanlığı Makamı Türkiye Cumhuriyeti Devletini Temsil eder. O MAKAMA KÜFREDEN TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNE KÜFRETMİŞ GİBİDİR. herkes haddini bilmelidir. O zatın kendisine hakaret edilse ne yaparlardı acaba.
    Cevapla
  • DUYARLI VATANDAŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    Son nokta demiştik ya..
    Cevapla
  • Osmanlı osman 8 yıl önce Şikayet Et
    Medya değil vatan haini örgüt. Gelde bu fotoyu basın özgürlüğü zirvasiyla rötuş yap. Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • koray toplar 8 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi oldu. Herkes haddini bilmeli terörü sevindirmek neyin nesi , ülkenin cumhurbaşkanını şehitler için seviniyormuş gibi göstermek kimsenin haddine değil. Bunlar ancak teröre destek veremekten başka birşey değildir. Yazıklar olsun
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Taviz göstermeyin, sözcü, cumhuriyet , zaman gibi her gün halkın seçtiği devletin liderine küfür edenlere asla taviz vermeyin. Sandıkla kazanmayı da kaybetmeyi de öğretin şunlara. Rezil adamlar!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye gölge oyununda bir adım öne çıktı! İstihbarat aparatları panikledi
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu