Yalçın Topçu: Kandil'lerine gömeceğiz

'Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, ''Terörü arkasındaki güçlerle birlikte Kandil'lerine gömeceğiz'' dedi.

Yalçın Topçu: Kandil'lerine gömeceğiz
Yalçın Topçu: Kandil'lerine gömeceğiz
GİRİŞ 20.09.2015 02:33 GÜNCELLEME 20.09.2015 03:36
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, 23 yıllık çalışma arkadaşı, eski BBP Genel Başkan Yardımcısı olan ve AK Parti Ordu Milletvekili adayı Metin Gündoğdu'ya destek vermek ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Ordu'ya geldi. Tarifeli uçakla geldiği Ordu-Giresun Havalimanı'nda Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ilçe belediye başkanları ve kalabalık bir topluluk karşıladı.

Burada kendilerine karşılayan kalabalığa teşekkür eden ve Metin Gündoğdu'ya destek isteyen Bakan Topçu, basın mensuplarının 'terörle mücadele' ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

''ONLARI KANDİLE GÖMECEĞİZ''

Hükümetin terörle mücadele konusunda çok kararlı olduğunun altını çizen Bakan Topçu, ''Ben 63. Hükümet'in terörle mücadele konusundaki kararlılığını ilk Bakanlar Kurulu toplantısında net bir şekilde gördüm. Daha sonra Cumhurbaşkanımızla yaptığımız görüşmelerde de bu kararlılığı net bir şekilde gördüm. Bu kararlılık nereden geliyor? Neticede devleti yönetenler milletten tasdik alarak bu kararlılığa varıyor. Bakanlık sürem içinde Ordu ziyaret ettiğim 9. il oldu. Bu illerde gördüğüm kadarıyla milletimiz hükümetin ve devletin bu kararlılığını destekliyor. Bu sefer onlara Çanakkele'de yaşattığımızı, onlara Malazgirt'te yaşattığımızı, onlara Kudüs'te yaşattığımızı, onlara Sakarya'da, Dumlupınar'da, Anafartalar'da yaşattığımızı yaşatacağız. Arkasındaki bitamam güçlerle birlikte inşallah onları o Kandil'lerine gömeceğiz'' diye konuştu.

Bakan Topçu, Ordu ziyaretinde sırasıyla Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Emniyet Müdürlüğü, Ordu Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 82
  • hakk 9 yıl önce Şikayet Et
    helal sana topçuuu.MUHSİN BAŞKAN içinde böyle kararlı konuşsan.
    Cevapla
  • Ehli iman 9 yıl önce Şikayet Et
    Aminnnn
    Cevapla
  • rte 2023 9 yıl önce Şikayet Et
    sayin topçu Türkeş'ten daha çok yakışıyor ak partimize
    Cevapla
  • Faruk 9 yıl önce Şikayet Et
    Buna benzer yüzlerce nutuk dinledik bugüne kadar, fakat ne terör bitti ve nede şehit tabutları. Terörün silahla bitirilemeyeceğini beyan eden devlet yöneticileri şimdi tekrar yok edeceğiz, gömeceğiz gibi parlak laflar ediyorlar. Fakat ölen biz gariban halkın çocukları oluyor hep. Onun için çözüm masasının devrilmemesi gerekirdi.Bu yöntem terörün yok edilmesine hizmet etmiyor daha da alevlendiriyor.
    Cevapla
  • atakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Pilotlarımız eğitimlerini kandile canlı hedefler üzerinde yapsın, hem daha iyi yetişirler, hem de tecrübe kazanırlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trump, G7 bildirisini imzalamadı
Netanyahu'nun yıllar önceki konuşması ortaya çıktı! Dünyayı savaşa böyle ikna etmiş