Erdoğan'a hakaretten ifade verdi

Gazeteci Hasan Cemal Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle ifade verdi.

GİRİŞ 30.09.2015 12:05 GÜNCELLEME 30.09.2015 12:23
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Gazeteci Hasan Cemal, köşe yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla İstanbul Adalet Sarayı'na avukatıyla gelerek soruşturma savcısına ifade verdi.

YORUMLAR 9
  • hursit dilaver 8 yıl önce Şikayet Et
    hakaret ederken tek, savunmaya avukatla..ne güzel iş.ballı kaymak..dedesi de şam paşasıydı.da akşamları rakı masasında bu akşam şu kadar müslim astım derdi. şimdilerde PKKlılar da orada bir hat,bir koridor oluşturup türkiyenin altını kuşatıyorlar.elbet bunlar da PKK ya destek verecekler.elleri mahkum. kandilde içilen kahvenin hatırı var tabi.bir de dağda vurulup taze kesilen domuzun etiyle de adana, iskender,karski falan yapmak.tadına doyulmaz.afiyetler ola..
    Cevapla
  • Mustafa Topak 8 yıl önce Şikayet Et
    Kaç kişi bu tiplemenin ülkemizin değerleriyle barışık olduğunu ve normal gazeteci olduğunu, ülke menfaatlerine hizmet ettiğini söyleyebilir?
    Cevapla
  • Bozkurt 8 yıl önce Şikayet Et
    13 yıldır çıkamadılar şu travmadan. Gerçi nasıl çıksınlar, her seçimde yeni bir hezimet.
    Cevapla
  • Xmax 8 yıl önce Şikayet Et
    demokrasi hak özgürlük diye diye işin cılkını çıkardılar bu kadar rahatlık dünyada hiç bir ülkede yok bu gevşekliğe dur demek gerekiyor artık huzursuzluğu biz sıradan vatandaşlar dahi çektiğimize göre bu hakaretlere maruz kalan kişilere ALLAH yardım etsin sabır versin. bir an önce yapılması gereken kişilerin haklarına hukuklarına saygıyı zorlada olsa uymulması için sert tedbir , kanun yada ne gerekiyorsa yapılması lazım iki tan kıçı kırık kalemşörlere fazla meydan verilmemesi lazım
    Cevapla
  • EROL 8 yıl önce Şikayet Et
    hala hazım sorunu yaşıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akaryakıtta tek fiyat 15 Mayıs’ta pompaya yansıyacak
Mehmet Şimşek'ten altın kotası açıklaması: Çıkar çevreleri memnun değil