Doğan yazarlarına 'terör' soruşturması açıldı

Doğan'a bağlı radikal.com.tr Yazarı Ayşe Hür ile Hürriyet Yazarı Selahattin Duman hakkında örgüt propagandası yapmaktan soruşturma açıldı.

Doğan yazarlarına 'terör' soruşturması açıldı
Doğan yazarlarına 'terör' soruşturması açıldı
GİRİŞ 02.10.2015 12:12 GÜNCELLEME 02.10.2015 12:12
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Doğan Medya'ya bağlı radikal.com.tr Yazarı Ayşe Hür ile Hürriyet Yazarı Selahattin Duman hakkında "Terör örgütü propagandası yapma" suçundan soruşturma açtı.

Soruşturma, Tüm Emniyet Teşkilatı Emeklileri ve Üyeleri ile Halk Birlikteliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernekleri'nin suç duyurusu üzerine başlatıldı.

Hür'ün 25 Temmuz 2015'te Twitter'dan"HDP'ye 120 kez saldır, Diyarbakır'da 4 kişiyi öldür, 400'ünü yarala, 32 sosyalisti öldür, 3 polisin intikamı için Kandil'i bombala. Ne kadar adil..." şeklinde paylaşımda bulunduğu aktarıldı.

Dilekçede Duman'ın ise 27 Eylül 2015 tarihli yazısında şehit ailelerinin "Bir çocuğum daha olsa o da vatana feda olsun"şeklindeki sözlerinin 100 bin lira ölüm tazminatı için söylendiğini yazarak şehit ailelerini aşağıladığı kaydedildi.

YORUMLAR 13
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    ülkemiz hainlerle mücadele ederken bunlar ortalığı boş buldu galiba, savcılarımız bunlara aman vermesinler yakında Allahın izniyle bunlarında, ağa babalarınında, pensilvanyanında sonları gelecek.
    Cevapla
  • Realist 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunların arpa kadar beyni yok, o küfrettikleri Devlet devletliğini yapmasa, o tapındıkları dağdaki çakallar, keleş namluları ile bunların münasip yerini dürter durur. Haaa oraları kaşınıyor da çakal namlusu istiyorsa o da ayrı mesele...
    Cevapla
  • konya 8 yıl önce Şikayet Et
    Bütün ülkücüler 1 Kasımda bir seferliğine oylar AK partiye...
    Cevapla
  • ülkücü 8 yıl önce Şikayet Et
    hadi be sende.
    Cevapla
  • ilyas aktaç 8 yıl önce Şikayet Et
    Şehit ana babası para için vatanını satmaz. Vatanılı para için, Bodrum'da yazlık için almanlara satanların kim olduğunu herkes biliyor
    Cevapla
  • Teröre Lanet Olsun. 8 yıl önce Şikayet Et
    Teröre,Teröriste, teröre doğrudan veya dolaylı yoldan destek verenler Cennet Yüzü Görmesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...