Kadirov Putin'in emrini bekliyor

Çeçenistan Cumhuriyeti'nin lideri Ramazan Kadirov, Rusya'nın Suriye'de yürüttüğü operasyonlara destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Kadirov Putin'in emrini bekliyor
Kadirov Putin'in emrini bekliyor
GİRİŞ 02.10.2015 12:39 GÜNCELLEME 02.10.2015 13:36
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Suriye'de operasyonlara başlamasının ardından Rusya'ya bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti'nin Başkanı Kadirov'dan da ilginç bir açıklama geldi. Kadirov, "Binlerce Çeçen asker, ihtiyaç olursa Suriye'de DAEŞ'e karşı savaşmaya hazır" dedi.

"PUTİN EMİR VERİRSE..."

Kadirov, "Önemli olan Rusya'nın kesinlikle uluslararası hukuka uygun hareket etmesi. Suriye Devlet Başkanı yardım istedi, biz olumlu yanıt verdik. ABD, Avustralya, Fransa ve diğerleri, haydut gibi davranıyorlar. Suriye'de danışmanlara da ihtiyaç olacak. Eğer Rusya Silahlı Kuvvetleri Başkomutanı Vladimir Putin emir verirse hemen yarın, Batı'da eşi bulunmayan dünya standartlarında uzmanlarımızı oraya göndermeye hazırız. Deneyimimiz var ve bilgiliyiz" dedi.

"İHTİYAÇ OLURSA İLK SAFLARDA OLACAĞIZ"

Binlerce Çeçen askerin, ihtiyaç olursa Suriye'de DAEŞ'e karşı savaşmaya hazır olduğunu kaydeden Kadirov, "Biz Çeçenler için maalesef henüz bu şeytanlara karşı savaşa katılma imkanı yok. Ancak eğer DAEŞ'e karşı mücadelede piyadelere ihtiyaç olursa biz ilk saflarda olacağız" diye ekledi.

YORUMLAR 119
  • Alev Kizil 8 yıl önce Şikayet Et
    Seyh Samil in ....oku olamazsiniz!
    Cevapla
  • cennette 8 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu adam kendindemi????
    Cevapla
  • MUTAFA 8 yıl önce Şikayet Et
    senin arkandan değil çeçen,hiç bir müslüman gitmez,
    Cevapla
  • MHP 8 yıl önce Şikayet Et
    çeçenlar putine biat ediyorlar yoksa topraklarından olurlar işte başkanlık böyle bir şey
    Cevapla
  • İsrafil 8 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı çeçen, Savaşağını söylediğin insanlar daeş terör örgütü tarafından kandırılmış Çeçenler gibi özbeöz müslüman insanlar. Asıl müslümanların suriyede demokratik haklarını çalan eset-rus-iran üçlüsüne karşı savaşmalısın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alanya'da CHP ve MHP'nin afiş atışmaları
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı