Milli Görüş 1 Kasım'da Ak Parti'nin yanında!

Saadet Partisi'nde uzun süre görev yapan Orhan Tatlı, Milli Görüşçüler olarak Ak Partiyi destekleyeceklerini açıkladı.

Milli Görüş 1 Kasım'da Ak Parti'nin yanında!
Milli Görüş 1 Kasım'da Ak Parti'nin yanında!
GİRİŞ 14.10.2015 14:09 GÜNCELLEME 14.10.2015 14:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ankara Etimesgut'ta Saadet Partisine uzun yıllar hizmet ettikten sonra partisinden istifa eden Orhan Tatlı 1 Kasımda yapılacak olan yeniden seçimin ülkemiz ve milletimiz için çok büyük önem taşıdığını dile getirdi. Siyonizm hedeflerine ulaşmak için başta Ortadoğu ve Müslüman ülkelere yaptığı operasyonlarla kolay lokma haline getirdiklerini mazlumların ve mağdurların yeryüzünde ki tek sığınacak limanı olan Türkiye üzerinde de çeşitli senaryoların sahnelendiğini vurguladı.

TERÖR DIŞ GÜÇLERİN TEZGÂHI    

Önümüzde ki seçimde tarihi sorumluluk Osmanlı'nın mirasçısı olan milletimize düştüğünü ifade eden Tatlı, “Dünyanın neresinde bir mazlumun başına bir şey gelse devletimizin yardıma koştuğunu görmekten memnuniyet duyuyoruz. Son yıllarda 2 milyonun üstünde ki muhacire kucak açması Anadolu’nun mazlumların sığınağı unvanına yakışır bir şekilde barınmalarını sağlaması, duble yollar, hızlı trenler, yeni hava alanları, yeni okullar ve üniversiteler, hastaneler, sağlık kurumları, adliye sarayları, kentsel dönüşüm hamleleri, konut sorununun büyük ölçüde çözülmesi, İstanbul’da 3. Köprü, marmaray, metrobüs projeleri ve bunun gibi pek çok alt yapı hizmetinin gerçekleştirildiğini görüyoruz. Bunlardan daha da önemli olan 1000 seneden beri Müslüman olan bu ülkede inanç özgürlüğü için atılmış olan adımlardır. İmam Hatip liselerinin, Kuran Kurslarının açılması, üniversite sınavında ki katsayı adaletsizliğinin giderilmesi, başörtüsü zulmünün büyük ölçüde ortadan kaldırılması, milletin inancıyla kavgalı bir devlet yapısından; milletin inancıyla barışık bir devlet yapısına geçilmesi milletimizi ve bizleri sevindirmiştir. Seçime doğru giderken terör eylemleri ile hepimizi derinden üzen hadiselerin planlı bir şekilde dış güçlerin tezgâhladığı oyunlara karşı şuurlu olunması gerektiğini ifade eden Tatlı, şunları söyledi:

BÜYÜK DEVLETLER SARAYDAN YÖNETİLİR

“Türkiye üzerinde oynanan oyunların aslında iktidarda bulunanların siyasi rengine bakılmaksızın yapıldığını siyasi tarihimiz şahittir. Bunun en güzel örneğinin Merhum Bülent Ecevit’e yapılan operasyondur. Dış güçlerin isteklerinin bir kısmına bile itiraz etmesi Merhum Başbakan Ecevit’in iktidardan uzaklaştırılmasına yetmiştir. Müstemleke devletleri köşkten büyük devletler ise saraydan yönetilir. Merhum Erbakan Hocamızın 61 yıllık siyasi mücadelesi ve talebelerinin sancağı devr alıp Haim Naum doktrinini çöpe atması Anadolu bozkırına saray inşa edip bölgesinde ve dünyada söz sahibi duruma gelmesi nedeniyle Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Ak Parti iktidarı hedef haline getirilmiştir. Son dönemde gelişen olayların Çanakkale Savaşının 100. Yılında olması da manidar ve anlamlıdır. Siyonizm’in planlarını bilmeden yapılan değerlendirmeler doğru teşhisi ortaya koymaz. Teşhis yanlış konulunca tedavisi de olmaz.

DESTEĞİMİZ AK PARTİYE

Müslüman ülkelerde ve Türkiye’mizde çıkan karışıklıkların tamamının müsebbibi Siyonizm mikrobudur.  Dolayısıyla bu mikroba karşı uyanık olmak, feraset, dirayetle hareket etmek tarihi vecibelerimizdendir. Teşbihte hata olmaz. Anzaklı Müslüman askerler Çanakkale Savaşında Osmanlıya karşı savaş veriyorlardı. Ezan okununca da namaza duruyorlardı. Nereye hizmet ettiklerinden haberleri yoktu. Erbakan Hocamızın ifadesiyle “Ben mi siyonizme hizmet ediyorum” marşını söyleyerek siyonizme hizmet edilir. Merhum Menderese, Özal’a, Ecevit’e, Erbakan’a türlü iftira ve karalama kampanyaları düzenleyenler Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve ailesine ve Ak Parti iktidarına dört koldan saldırmaktadırlar. Sonuç olarak bu şuurla Milli Görüşçüler ve Erbakan Gönülleri olarak Belediye, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 7 Haziran seçimlerinde tavrımızı ve duruşumuzu açık ve net bir şekilde ifade ettiğimiz gibi önümüzde ki seçimlerde de Ak Partiye oyumuzu vereceğimizi ilan ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” sözlerine yer verdi.

KAYNAK: ARTUKLUHABER
YORUMLAR 2
  • MIRAY 8 yıl önce Şikayet Et
    eee yani bi zahmet olsunlar mhp liler de kendi partilerine oy verirse hdp vermis gibi olurlar artik bence senin benim partim demek yerine manitigi kullanip birlik beraberlik saglanmasi gerekiyor ki hdpinin 1 kasim bitis tarihi olsun
    Cevapla
  • zaza 8 yıl önce Şikayet Et
    allah hayırlısını etsin temennimiz MHP.hüdapar ve bbp sininde aynı kararı alması o zaman büyük türkiye olur küçük menfaatler biter
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli oldu!
Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır yaptırım! Gözler Meclis'e çevrildi