O soruşturmaya Ahmet Hakan da dahil edildi

Tahir Elçi’ye soruşturmaya program modetörü Ahmet Hakan Coşkun ve programın yayın sorumlusu da dahil edildi.

O soruşturmaya Ahmet Hakan da dahil edildi
O soruşturmaya Ahmet Hakan da dahil edildi
GİRİŞ 20.10.2015 12:39 GÜNCELLEME 20.10.2015 12:39
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

CNN Türk'te yayınlanan “Tarafsız Bölge” programında Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin “PKK terör örgütü değildir" sözleri sebebiyle başlatılan soruşturmaya program modetörü Ahmet Hakan Coşkun ve programın yayın sorumlusu da dahil edildi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekili İdris Kurt tarafından söz konusu yayın sırasında 'Terör örgütü propagandası' yapıldığı gerekçesiyle re'sen başlatılan soruşturma çerçevesinde Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi hakkında yakalama kararı istenmiş Bakırköy 2. Sulh Ceza Hakimliği yakalama kararı çıkarmıştı.

BARO BAŞKANI ELÇİ: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİLDİR

Tahir Elçi Diyarbakır'da gözaltına alınırken Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı bugün yeni bir hamle daha yaptı. Başsavcılık, CNN Türk'teki yayının moderatörü Ahmet Hakan Çoşkun ve yayın sorumlusunu da söz konusu soruşturmaya dahil etti.

YORUMLAR 24
  • Xxx 8 yıl önce Şikayet Et
    En dogrusu "bu Adam zaten selo'nun eine sazi,,verip programs cikarmisdi..... Amet hakandan hersey umulur.... GAZ vermistir bu,,,
    Cevapla
  • zafer türk 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen nelere Kadir'sin Sen bu şehitlerin kanının hesabını yerde bırakma Ya Rabbim
    Cevapla
  • kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    aslini neslini bilmeyen insanlar hep olmustur fakat bunun durumu tam suzme adam senin programinda teroru ovuyor sen cevap vermiyorsun senin hakkin omur boyu muebbet hakan efendi ulkenin cikari seni ilgilendirmiyor seni ilgilendiren patronun ve kendi cebin oyleyse senin programin asla seyredilmemeli
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu Adam nasıl oluyor da bu ülkede yaşayıp ABD'ye ve PKK'ya hizmet ediyorlar?
    Cevapla
  • zühtü 8 yıl önce Şikayet Et
    şimdi oldu. savcılarımız ülkemizin değneksiz köy olmadığını bu hainlere göstermeli. adam pkk terör örgütü değildir derken a.hakan dut yemiş bülbül gibi idi. böyle durumlarda susmak karşısında ki o hainin yanında olmak onu haklı görmek demektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı
Son yapılan anket ortaya çıktı! CHP iktidar olur mu?