Yalçın Küçük: Bizi idam etmeleri lazımdı

Ergenekon sanıklarından Yalçın Küçük, "Bizi idam etmeleri lazımdı. Bizi idam etmekten korktular ve kaybettiler" ifadelerini kullandı.

Yalçın Küçük: Bizi idam etmeleri lazımdı
Yalçın Küçük: Bizi idam etmeleri lazımdı
GİRİŞ 27.10.2015 05:51 GÜNCELLEME 27.10.2015 05:51
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Yargıtay 16. Ceza Dairesindeki "Ergenekon" davasının temyiz duruşmasında 12. gün sanıkların savunmalarıyla devam ediyor. Duruşmaya, emekli Orgeneral Hurşit Tolon, Yalçın Küçük'ün de aralarında bulunduğu bazı sanıklar, avukatları ve yakınları katıldı.

Sanık Küçük, ömrünün mahkemelerde geçtiğini, Yargıtayda çok hümanist bir heyetle karşılaştığını belirterek, heyete teşekkür etti.

Eski savcı Zekeriya Öz'e, "Beni tutuklayacaksınız öyle anlaşılıyor ama beni tutukladığınız için bu görevden alınacaksınız" dediğini aktaran Küçük, sözlerinin doğru çıktığını söyledi.

Küçük, "Biz o mahkemeye göre suçluyduk. Biz cumhuriyeti savunuyorduk. Cumhuriyeti savunanlar veya savunma ihtimali olanlar suçluydu. Bu bir cumhuriyet savaşıydı. Biz orada kazandık. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Onurla orada cumhuriyetin bekçiliğini yaptılar. Onlar kaybetti, bizleri idam edememekle bu işler bitti" dedi.

YORUMLAR 15
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Sizlerde sütten çıkmış akkaşık değildiniz bu ülkeye az ihanet etmediniz.Atatürkü Cumhuriyeti kullanarak bu milletin kültürüne ve innaçlarına ihanet ettiniz ama bu düyada göreceğniz ceza hiç önemli değil eğer inancınız varsa mahkemeyi kübrada rabime bütün ihanetlerin hesbını vereceksiniz boşa sevinmeyin hep bölücülerle işbirliği yaptınız.
    Cevapla
  • özkök 8 yıl önce Şikayet Et
    bu.çekirge.yaşlandı ama.daha ölmedimi.
    Cevapla
  • ...... 8 yıl önce Şikayet Et
    paralel in yüzünden disardasiniz yoksa dediğiniz doğru
    Cevapla
  • sasas 8 yıl önce Şikayet Et
    yılanın başı sendin ama ezemediler, ezmediler. neden...
    Cevapla
  • suat 8 yıl önce Şikayet Et
    dogru söze ne hacet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı