Küçükçekmece 'Biz Ümmetin Umuduyuz' dedi

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen “Biz ümmetin umuduyuz” programı duygusal görüntülere sahne oldu.

Küçükçekmece 'Biz Ümmetin Umuduyuz' dedi
Küçükçekmece 'Biz Ümmetin Umuduyuz' dedi
GİRİŞ 27.10.2015 13:25 GÜNCELLEME 27.10.2015 13:25

Refah Partisi Rize eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Şevki Yılmaz’ın konuşmacı olarak katıldığı programa AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Müzemmil Hevadpal, AK Parti İl Başkan yardımcısı Habibe Çiftçioğlu Başer, İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut ve çok sayıda Küçükçekmece’li vatandaş katıldı.

Programın başında, ümmetin içinde bulunmuş olduğu kötü durumu, zalim zulümlerini ve bu durumlar karşısında AK Partinin 12 yıllık duruşunu konu alan dava bilincine, azınlıklara karşı hoşgörüye, ümmetin birlik ve beraberliğine vurgu yapan slayt gösterisi salondaki tüm konukları gözyaşına boğdu.

Slayt gösterisi sonrasında kürsüye çıkan AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut bir süre gözyaşlarına hâkim olamadı. Av. Mustafa Korkut, “12 yıl öncesine kadar kendi iç meseleleri ile boğuşan, başını kaldırıp etrafına bakmaktan aciz bir Türkiye, kurucu liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın duruşu ve sağlam iradesi sayesinde 12 yıl içinde Ümmetin umudu haline geldi. 

Bugün geldiğimiz noktada artık a partisi veya b partisi seçimleri yapılmayacak. Ya ülkemize diz çöktürmek için her türlü ahlaksızlığa ve gayri meşru yöntemlere başvuran şer güçlerine ve uşaklarına karşı dik duracağız, yâda kişisel arzu ve isteklerimiz için ülkemizi feda edeceğiz.

1 Kasım Genel seçimlerinde ya istikrar diyerek büyük Türkiye hayaliyle koşmaya devam edeceğiz, yâda tarihin tekerrür etmesine müsaade edip tarihin karanlık dönemlerine geri döneceğiz.

12 yıldır alnının akıyla çalışan, Türkiye’de zihinsel devrim başta olmak üzere birçok tarihi devrimleri gerçekleştiren AK Parti bundan sonra da duruşu ve ilkelerini muhafaza ederek “İlk Günkü Aşkla” yoluna devam edecektir.” dedi.

Daha sonra söz alan 3.Bölge Milletvekili adayı Müzemmil HEVADPAL ve İl Başkan Yardımcısı Habibe ÇİFTÇİOĞLU BAŞER ise “Böylesine hassas bir teşkilatın mensubu oldukları için kendilerini çok şanslı hissettiklerini ve Allah’ın izniyle 1 Kasımdan sonra tekrar ümmetin umudu olan bir Türkiye olarak yolumuza devam edeceğiz. Bu programın gerçekleşmesinde emeği geçen bizleri vicdan muhasebesi yapmaya sevk eden başta ilçe başkanımız olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyoruz.” dediler.

Protokol konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Refah Partisi eski Rize Belediye Başkanı ve Milletvekili Şevki Yılmaz, “Allah bu programı organize edenlerden razı olsun. Ne güzel bizlerin çile çekerek ektiği tohumlar bugün yeşermiş, filizlenmiş ve Ümmetin Umudu haline gelmiş. Rabbime ne kadar hamd etsem azdır diyerek sözlerine başlayan Yılmaz, bu programı organize eden ilçe başkanıma teşekkür ediyorum Allah razı olsun.” dedi. 

Geçmişte yaşadığı sıkıntılı günleri çekmiş oldukları eziyetleri anlatarak teşkilat mensupları ve vatandaşları gözyaşlarına boğan Yılmaz, “Adnan Menderes’in, Turgut Özal’ın, Necmettin Erbakan’ın ve Tayyip Erdoğan’ın neden hedef olduğunu anlamak için tarihi iyi bilmek iyi okumak gerekir.

Çünkü bu ülkede milli ve manevi değerleri muhafaza ederek hizmet üretmeyi, ülkeyi hak ettiği konuma çıkarmayı misyon edinen vatanseverler farklı tarz ve hainlikler engellenmiş, öldürülmüş, itibarsızlaştırılarak sürgün edilmiştir. Şimdi hedef Kasımpaşalı yiğittir. Size düşen böyle vatanseverleri kaybettikten sonra değil hayatta iken korumak ve sahip çıkmaktır. Dünyaya “one minute” diyen mazlumların yanında dik duran ağlayan bir Erdoğan’ın ve Davutoğlu’un temsilcisi olan ümmete hizmet etmeyi şeref bilerek ağlayan bir ilçe başkanını görmek beni çok mutlu etti. Allah hepinizden razı olsun, hepinize teşekkür ediyorum. Allaha emanet olun.” Diyerek sözlerine son verdi.

Program sonunda proje için özel olarak hazırlanan “BİZ ÜMMETİN UMUDUYUZ” Proje logosunun anlamlarını içeren bir animasyon konuklara izletildi. Akabinde ise bu özel logo Şevki Yılmaz’a ilçe başkanı tarafından takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!