Halil Gönenç'ten 1 Kasım seçimleri çağrısı

Türkiye'nin önde gelen alimlerinden Halil Gönenç Hocaefendi pazar günü yapılacak seçim öncesi açıklama yaptı.

Halil Gönenç'ten 1 Kasım seçimleri çağrısı
Halil Gönenç'ten 1 Kasım seçimleri çağrısı
GİRİŞ 30.10.2015 15:41 GÜNCELLEME 30.10.2015 17:09

Türkiye pazar günü sandık başına gidiyor. Din adamları ve kanaat önderleri bu seçimi her şeyden önce İslam davasına sahip çıkma olarak görüyor.

'Türkiye'nin hocası' olarak da bilinen Halil Gönenç Hocaefendi de yaptığı bir açıklamayla mevcut siyasi partiler için de tercihinizi 'İslam'ı kuvvetlendirecek olan partiden yana kullanın' dedi.

İşte Gönenç Hocaefendi'nin 1 Kasım seçimleri için çağrısı;

Ateist ve Hristiyan parti seçim yapsa; Hristiyan’a vermek zorundasın. Çünkü Ehli Kitap’tan en az zarar tercih edilir. 

CHP din düşmanı. MHP ve HDP ırkçı. Geriye iki parti kalıyor. AK Parti ve Saadet bunlardan da birinin kazanacağını diğerinin de kaybedeceğini biliyorsan kazanacak partiye vermek zorundasın. Kaybeden partiye vermem. Ayrıca vakit ‘A’ partisi, ‘B’ partisi deme vakti değil. Vakit; İslam’ın kuvveti zamanı’ dedi.

YORUMLAR 106
  • Cavit Özdoğan 10 yıl önce Şikayet Et
    Adetullahta hiçbir zaman Allahın dinini Muaviye'ler, Ebû Süfyan'lar eliyle güçlendirmediğini ve Kur'an'da çoğunluk değil aksine azınlığın hidayete olduğu gerçeğini açık seçik görürsünüz.
    Cevapla
  • Memet 10 yıl önce Şikayet Et
    Değerli hocamıza dil uzatan bazı kendini bilmezler var. menfaatiniz tehlikeye girdi diye......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk Devletleri Teşkilatı Toplantısı’nı Dede Korkut duasıyla bitirdi
İş insanı Nevzat Aydın'a 1 milyon avroluk tehdit: 4 şüpheli yakalandı