Huber Köşkü'ne yaklaşan şüpheli vuruldu!

Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü'ne yaklaşan şüpheli bir kişi, polisin "dur" ihtarına uymayınca vurularak etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 02.11.2015 12:47 GÜNCELLEME 02.11.2015 15:58

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, İstanbul’da Tarabya Köşkü’nün girişinde bir genç, silahla intihar girişiminde bulundu. 20 yaşındaki genç Tarabya Köşkü’ne girme konusunda ısrarcı davranarak, köşkün misafir girişindeki nöbetçi memurla tartışmaya girişti. Yaşanan arbede sırasında güvenlik görevlisinin silahını kapan genç, önce polise ateş etti, ardından da kendi kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu. Polisin isabet almadığı, gencin ise olay akabinde Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi. Ağır yaralı olan ve hayati tehlikesi devam eden gencin, akli dengesinin yerinde olmayabileceği ileri sürüyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 44
  • virdis 10 yıl önce Şikayet Et
    ellerine sağlık,,, işte budur,,,
    Cevapla
  • Mehmet 10 yıl önce Şikayet Et
    Elbetteki herkez aynı fikirde olmak zorunda değil. Ancak sen bir polis olsan aklı dengesi olmayan birisinin de elinde dolu ve sana doğru yöneltse sıkmayacağına kaç kişi garanti eder. Bence%99
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mekke İttifakı'ndan büyük sürpriz! İddia doğrulandı! Türkiye'den katılacak isim belli oldu
Büyükşehirlerden gelip arazi alıyorlar! Dönüm fiyatı 1 milyon TL’ye çıktı