Huber Köşkü'ne yaklaşan şüpheli vuruldu!

Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü'ne yaklaşan şüpheli bir kişi, polisin "dur" ihtarına uymayınca vurularak etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 02.11.2015 12:47 GÜNCELLEME 02.11.2015 15:58
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, İstanbul’da Tarabya Köşkü’nün girişinde bir genç, silahla intihar girişiminde bulundu. 20 yaşındaki genç Tarabya Köşkü’ne girme konusunda ısrarcı davranarak, köşkün misafir girişindeki nöbetçi memurla tartışmaya girişti. Yaşanan arbede sırasında güvenlik görevlisinin silahını kapan genç, önce polise ateş etti, ardından da kendi kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu. Polisin isabet almadığı, gencin ise olay akabinde Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi. Ağır yaralı olan ve hayati tehlikesi devam eden gencin, akli dengesinin yerinde olmayabileceği ileri sürüyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 44
  • virdis 8 yıl önce Şikayet Et
    ellerine sağlık,,, işte budur,,,
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Elbetteki herkez aynı fikirde olmak zorunda değil. Ancak sen bir polis olsan aklı dengesi olmayan birisinin de elinde dolu ve sana doğru yöneltse sıkmayacağına kaç kişi garanti eder. Bence%99
    Cevapla
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    ne yanı huber kosku orda oturanın babasının malımı? bu ulkenın vatandasları o koske gıdemıcekmı?her gıden vurulucakmı.bu nasıl bır türkiye ya.kendı ulkemızde rahat dolasamıyoruz sureklı polıs kursunuyla öldürülüyoruz yaralanıyoruz.ak parti bunlara bır care bulması lazım.devlet teroru ıstemıyoruz
    Cevapla
  • xmen 8 yıl önce Şikayet Et
    ismine kurban ol
    Cevapla
  • merve 8 yıl önce Şikayet Et
    ilk olarak polisimizin akıllı bir insanla hasta bir insnaı ayırt edecek kabiliyette olmasını diliyorum. bilinçsiz hareket eden bir kişiye zarar vereceğine ihtimal vermiyorum. ikinci olarak yorumlarda genelde kimdir nedir niçin ordadır vs durum bilinmeden oh olsun denilmiş. yazık değil mi yargısız infaz yapmak bir müslümana yakışır mı? bizimle aynı düşüncede olmayan biri illa vurulmalı mı? Hz. Peygamber böyle mi yapmış? kendinize gelin beyler !!!
    Cevapla
  • xmen 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni de aynı şekilde sınasın diyelim
    Cevapla
  • denge! 8 yıl önce Şikayet Et
    kardeş; deli gibi davranıp, yanaşıp, akıllı bir şekilde polise zarar verebilir.. keşke akli dengesi olduğunu varsa bilebilse..! ama uzaktan davulun sesi mi dersin.. bekara karı boşamak mı dersin.. kısaca hakim hakimliğini yapsın... biz de vatandaşlığımızı!!! başkalarının vazifelerine karıştırmaktan kendi vazifelerimize zaman bulmak duası ile...
    Cevapla
  • Sayısal 8 yıl önce Şikayet Et
    Aklı yerinde değil denmiş bakalım öyle mi? ama silahı alıp ateş etmesini bilecek kadar becerikliymiş.Bu işin şakası olmaz -Allah korusun-ya adam başarılı olsa ne olacaktı ülkenin hali hiç düşündünüz mü?
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Altına imza atıyorum.
    Cevapla
  • şaşkın 8 yıl önce Şikayet Et
    silahına sahip çıkamayan memuru bana gönderin de eline çapa vereyim.
    Cevapla
  • Adamentor 8 yıl önce Şikayet Et
    Polis vurmadı çünkü belindeki silahı adam almış kendi kendini vurdu böyle adamlarda koruma diye geziyor
    Cevapla
  • Şaşkınsın 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya ne olacaktı. Kimse kusura bakmasın bu memleket sahipsiz değil. Seçimin ertesi günü şüpheli şekilde Cumhurbaşkanlığına yanaşacaksın dur ihtarlarına uymayacaksın devletin milletin huzurunu bozmak için belki de bombalı eyleme yelteneceksin. Polis senin ne amaçla yaklaştığını bilemez. Polis Dur eyince duracaksın. Durmazsan işte böyle de durdururlar. Sen de o çapayla geldin vatan millet için bir işe yaramadan o çapayla gideceksin anlaşılan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza