Fuat Avni hakkında suç duyurusu

Zonguldak’ta AK Parti üyesi 51 yaşındaki Kemal Aydın, Fuat Avni hakkında suç duyurusunda bulundu.f

Fuat Avni hakkında suç duyurusu
Fuat Avni hakkında suç duyurusu
GİRİŞ 03.11.2015 18:47 GÜNCELLEME 03.11.2015 18:47
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

 Zonguldak'ta 1 Kasım genel seçiminde sandık başkanı olarak görev yapan Kemal Aydın, Twitter'da kendisi hakkında gerçek dışı ithamlarda bulunduğu gerekçesiyle "fuatavni" hesabını kullanan kişi veya kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Hasan Ali Yücel Lisesi'nde "1221" nolu sandıkta sandık başkanı olarak görev alan Aydın, Zonguldak Adliyesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal paylaşım sitesinde "fuatavni" adlı hesaptan 1 Kasım genel seçimleriyle ilgili bir liste paylaşıldığını söyledi.

AK Parti tarafından sandık kurulu başkanlığı teklif edildiğini, çekilen kurada da sandık başkanı olarak görevlendirildiğini ifade eden Aydın, şöyle konuştu:

"Seçim kuruluna ismim teklif edildi. Çekilen kura sonucunda '1221' nolu sandıkta sandık başkanı olarak görevlendirildim fakat 28 Ekim'de 'fuatavni' hesabını kullanan kişi veya kişilerce ismim, 'AK-Hırsızlar' diye ağır ithamlarla, kişilik haklarını ayaklar altına alacak şekilde yayınlandı. Bunun üzerine seçim boyunca hiçbir açıklama yapmadım. Kamu görevi statüsü taşıdığımızdan dolayı seçimlere gölge düşürmemek için maksatlı bir paylaşım olduğundan dolayı o amaca hizmet etmedik. Herhangi bir açıklama da yapmadık. Basının önüne çıkmadım."

Kemal Aydın, yasal yollardan hakkını aradığını vurgulayarak, "Bu arada kişilik haklarımızı yasal yollardan kullanmak, korumak ve bu kişi veya kişiler kimse bulunup cezalandırılması için suç duyurusu dilekçemi avukatıma yazdırdım. Şu anda yasal müracaatlarımı yapacağım, bunun hesabını soracağız. İlk iş olarak Cumhuriyet Savcılığına müracaat ediyorum. İnşallah Cumhuriyet Savcılığımız bu kişi veya kişiler kimse bulup cezalandıracaktır" diye konuştu.

Aydın, açıklamasının ardından Zonguldak Adliyesine giderek suç duyurusunda bulundu.

YORUMLAR 8
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    fuat avninin twit hesabı büyük ihtimal ile dışardandır ancak dava uluslararası boyutuna sokulursa davalar peşpeşe gelir işte o zaman gerçekden hapı yuttu.
    Cevapla
  • Bilmece 8 yıl önce Şikayet Et
    F U A T A V N İ Bi kimdir
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    adam ulkeyle dalga geçiyor
    Cevapla
  • rere 8 yıl önce Şikayet Et
    aynı anda yurt dışından onlarca farklı dnsten girişyaptığı için yakalanamaz yakalansada farklı kişiler çıkar bunu ancak hesabı ilk nerede oluşturdularsa onu bularak yakalayabilirsinizz o bilgi asla değişmez diğerlerini sürekli değiştirebilirsiniz
    Cevapla
  • Türk 8 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim senin akıl ettiğini mit akıl edemiyor mu sanıyorsun ? bu işler o kadar kolay değil.
    Cevapla
  • Fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Fuat Avni Ya Emin ÇÖLAŞANDIR Yada Uğur DÜNDARDIR demedin Demeyin bu iki vatan hainidir
    Cevapla
  • alem 8 yıl önce Şikayet Et
    saydığınız isimler c.b ye ne kadar yakın ki ? bence bir ekip ve bunlar ak partinin içinde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan silah ihracatı adımı! Hükümete flaş İsrail çağrısı
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama