Alperen Ocakları’ndan Erdoğan'a mektup

Alperen Ocakları, KKTC'de ezanın susturulması ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan ve KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı’ya şikayet mektubu gönderdi.

Alperen Ocakları’ndan Erdoğan'a mektup
Alperen Ocakları’ndan Erdoğan'a mektup
GİRİŞ 10.11.2015 16:10 GÜNCELLEME 10.11.2015 16:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Alperen Ocakları üyesi bir grup, KKTC bir mahkemenin üç camide sabah ezanı ve duaların hoparlörle okunmasını yasaklamasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan ve KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı’ya şikayet mektubu gönderdi.

Sirkeci Postanesi’ne öğlen saatlerinde gelen İstanbul Alperen Ocakları üyesi 10 kişilik grup adına, gönderdikleri mektubu basın mensuplarına okuyan İstanbul Alperen Ocakları  İl Başkanı Kürşat Mican, şunları söyledi:
 
"Çok sayıda şehit verdiğimiz Türk beldesi olan KKTC’deki bazı camilerde sabahezanının susturulması haberini derin teessür ve ıstırap ile öğrendik.  Bu noktada bizler; bu memleketin öz evladı, suikast davası bir türlü sonuçlandırılamayan, yiğit adam Muhsin Yazıcıoğlu’nun talebeleri olarak  bu olaya sessiz kalmadık. Müslüman Türk halkımızı temsilen ülkemizdeki tüm İslami kuruluşlardan bu hususta binlerce muvaffakiyet duası toplanarak, suyunu bile mukaddes topraklarımızdan verebilmek için yıllarca mücadele ettiğimiz yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin toplumunu ve yöneticilerini önce Allah’ın adaleti tesis noktasında da sizlere şikayet ediyor, bu milletin evlatları, Alperenleri olarak siz değerli büyüğümüzden en azami hassasiyet ve alakanızı esirgememenizi arz eder, saygılarımızı sunarız."

YORUMLAR 4
  • Gerçekçi 8 yıl önce Şikayet Et
    Gençleri tebrik ediyorum Allah cc. sizden ebeden razı olsun
    Cevapla
  • ümmet 8 yıl önce Şikayet Et
    ak Parti liyim. gençlere tebrikler.
    Cevapla
  • Ferhat 8 yıl önce Şikayet Et
    Kibrista camiye giden mi var
    Cevapla
  • şu ezanlar ki 8 yıl önce Şikayet Et
    Kıbrıs ta kilise canı nasıl çalıyorsa ezanda sesli okunmalıdır şu ezanlar ki dinimizin temeli bütün müsimanlar gereken tepkiyi vermeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu