British Council'dan açıklama

British Council, "Paralel çete, Uluslararası İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı (IELTS) sorularını da çaldı" haberini yalanladı.

British Council'dan açıklama
British Council'dan açıklama
GİRİŞ 13.11.2015 14:45 GÜNCELLEME 13.11.2015 14:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

British Council'dan yapılan açıklama şöyle:

2013 ve 2014 yıllarında düzenlenen “Uluslararası İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı” (IELTS) sorularının kurumumuz çalışanları üzerinden ele geçirildiği ve devamında bu nedenle kurumumuz bünyesinde birçok kişinin işine son verildiği iddiaları tamamı ile gerçek dışıdır.

British Council’in düzenleyicilerinden biri olduğu “Uluslararası İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı” (IELTS), Türkiye’de yaygın olarak tanınan, global, güvenilir ve saygın bir sınavdır.  IELTS, köklü standartlar temelinde, adil, kesin ve amaca uygun şekilde bir değerlendirme sağlamaktadır. Her yıl iki milyondan fazla kişi IELTS sınavına girmektedir.  Aralarında devlet, akademik ve istihdam kurumlarının da yer aldığı da 9.000’den fazla kurum ve kuruluş IELTS’nin sonuçlarına güvenmekte ve bunları internet üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde doğrulama olanağı sağlayan IELTS sonuçları (TRF) doğrulama servisinden faydalanmaktadır.

Bu yıl Türkiye’de 75.inci kuruluş yıldönümünü kutlayan British Council, Birleşik Krallık’ın kültürel ilişkiler ve eğitim fırsatlarından sorumlu uluslararası kuruluşudur.  110 ülke ve bölgedeki 191 ofisinde 7.000’in üzerinde çalışanı ile İngilizce, Sanat, Eğitim ve Toplum alanında insanları bir araya getirir.  

Saygılarımızla,

Margaret Jack

Biritish Council Türkiye Ülke Direktörü

YORUMLAR 3
  • Kardes 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş herseyi hak hukuk içinde adilce yapın her zaman halk sizi destekler ama paralel yapı deyip 28 Şubat gibi olusumlarin içine girenleri aklar sonra paralel yapı herseyi onlar yaptı dersiniz böyle biri çıkar yaptiginiz ha er yalan der biz kime inanalim. Allah rızası için adil olun mahşeri hesap gününü düşünen yok mu? Allah kardes olun diyor bizim şu halimize bakın sonra Islam alemine sancaktar olacagiz hayali kuruyoruz. Cem mhp HDP akp sendikalar cemaatler Nerede ise herkes birbirine düşman bir kavga içinde artık barış dilini kullanın adil olun.
    Cevapla
  • Mehmed resad 8 yıl önce Şikayet Et
    Hic hizmetgarini ele verirmi elbet vermez, en buyuk destekcileri.
    Cevapla
  • keko 8 yıl önce Şikayet Et
    gözümle görmesem inanmam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!