Darıca Mustafa Karataşı ağırladı

Ekranların sevilen yüzü Prof. Dr. Mustafa Karataş, Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde, Darıcalılarla buluştu.

Darıca Mustafa Karataşı ağırladı
Darıca Mustafa Karataşı ağırladı
GİRİŞ 20.11.2015 11:47 GÜNCELLEME 20.11.2015 11:47

Darıcalıların salonu tıklım tıklım doldurduğu söyleşide Mustafa Karataş Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V.) in hayatından kesitler sunarak birlik ve beraberlik üzerine mesajlar verdi.

Peygamber Efendimizin (SAV) ‘‘İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmazsınız’’ hadisini hatırlatan Karataş, Hz.Muhammed’in (SAV) "Tanıdık, tanımadık herkese selam vermek imanın kemalindendir’’ hadisini hatırlatarak, insanların birbirini sevmesi için selamı yayması gerekliliği üzerinde durdu.

BİRLİK VE BERABERLİK OLURSA ZULÜMLER BİTER

Karataş, islam coğrafyasının günümüzdeki durumuna da değindiği söyleşisinde “Nerede güzel bir coğrafya varsa vahşi Batı orayı sömürüyor.Bunlar perde arkasından maşalar bulup ortalığı kana buluyorlar.Bir yerde bir çatışma varsa orada dış güçlerin etkisi vardır.Bugün Müslüman coğrafyasında her gün oluk oluk kan alıyor.

Maalesef ki Müslüman ülkeler arasında birlik ve beraberlik olmadığı için ezilenler, sömürülenler hep Müslümanlar oluyor.Bizler birlik olmalıyız, beraber olmalıyız.Güçlü olmanın yolu birlik ve beraberlikten geçiyor” diyerek Peygamber Efendimizin (SAV) ‘in hayatından kesitlerle söyleyişini tamamladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...