CHP'li başkan övgüler yağdırdı!

CHP'li Hazinedar'ın 3. Köprü'de AK Partili belediye başkanlarıyla selfie çekip altına "Bir başyapıt olacak" yazması CHP'lileri kızdırdı.

CHP'li başkan övgüler yağdırdı!
CHP'li başkan övgüler yağdırdı!
GİRİŞ 21.11.2015 11:24 GÜNCELLEME 21.11.2015 11:45
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, dün AK Partili Beyoğlu ve Üsküdar Belediye Başkanlarıyla birlikte 3. Köprü inşaatına çıkmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'rant üzerine kurulu" diye eleştirdiği köprüye Hazinedar'ın övgüler yağdırması, CHP'lileri kızdırdı.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen ve sürekli reklam alamamaktan yakınan Yurt Gazetesi, Hazinedar'ı yerden yere vuran bir habere imza attı.

Yurt gazetesi, bugünkü manşetini 'oksijen çarptı' başlığıyla Murat Hazinedar'a ayırdı. 

CHP'Lİ HAZİNEDAR HAYRAN KALDI

Yapımı devam eden 3. Köprü'yü Ahmet Misbah Demircan'la birlikte ziyaret eden CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, partisinin 'çevre hassasiyeti' dolayısıyla karşı çıktığı 3. Köprü'ye hayran kaldı. Hazinedar selfie çekmeyi de ihmal etmedi.

İstanbul Boğazı ve Belediyeler Birliği Başkanı ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yapımı devam eden 3’üncü köprüde çalışmaları yerinde inceledi.

300 METREDE SELFİE

3'üncü köprüdeki çalışmalarda gelinen son noktayı Periscope ile yapılan canlı yayında takipçilerle paylaşan Başkan Demircan, Türkmen ve Hazinedar, sonrasında muhteşem manzara eşliğinde selfie çekmeyi de ihmal etmedi.

 

 

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 7
  • türkoğlulu 8 yıl önce Şikayet Et
    CHP bu insanlık yararına ne varsa karşı çıkar.Onlara göre insan sığır sürüsü gibi çoban nereye isterse oraya gitmeli.
    Cevapla
  • SEYİT BİLAL 8 yıl önce Şikayet Et
    Yükseğe çıkınca beyine oksijen gitti gerçekleri söyledi
    Cevapla
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    ey chp işte neden hep kaybeden taraf olduğunuzu anlamanıza büyük bir örnek, ülkenin faydasına olan işleri tebrik etmeniz gerekirken adama laf atıyosunuz muhalefet her yapılan işe karşı gelmek demek değildir. böyle devam ettiğiniz sürece değil kılıçdaroğlu başınızda malum zat olsa da %25 üstüne çıkamazsınız fazla bile
    Cevapla
  • Bekir 8 yıl önce Şikayet Et
    Asıl bol oksijeni alınca Hazinedarın kafası yerine gelmiş. Çünkü CHPlilerin kafası alkolden pek ayık değil. Şimdi ayıkmış olmalı
    Cevapla
  • vatanci 8 yıl önce Şikayet Et
    Kedi yetisemedigi cigeri mundar dermis ya iste CHP ayni onun gibi AKP ne yapsa ya cevreye zararli ya secim yatirimi yada baska birsey oluyor chp nun midesi cok kucuk ya hazmedemiyor . eher AKP yiksa her yeri onuda hazmedemez niye kani bozuk dis guclerrin usagi da o yuzden Ti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! İlk 11'ler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti