Tahir Elçi'nin eşi: 'Kahrolsun PKK' demedim

Geçtiğimiz günlerde çıkan bir çatışmada hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi ''Kahrolsun PKK'' demediğini söyledi.

Tahir Elçi'nin eşi: 'Kahrolsun PKK' demedim
Tahir Elçi'nin eşi: 'Kahrolsun PKK' demedim
GİRİŞ 01.12.2015 06:46 GÜNCELLEME 01.12.2015 15:43
Bu Habere 235 Yorum Yapılmış

Diyarbakır’da öldürülen ve on binlerin katıldığı cenaze töreni ile toprağa verilen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi, Milliyet’e konuştu.

''KEŞKE TUTUKLANSAYDI''

“Keşke tutuklansaydı da böyle bir şey olmasaydı” diyen Elçi, eşinin gözü kara olduğunu, tek tarafın adamı olsa ona yönelik bir şey olmayacağını söyledi.

ÇOK DEFA UYARDIM

Eşini çokm defa uyardığını söyleyen Türkan Elçi, ''Bir çocuğu nasıl anne servise bindirir okula gönderir, ‘oğlum bunu yapma, şöyle yapma’ diye öğütler ya... Sabahları; ‘Tahir aman dikkat et’. Öğrencilik ve gençlik dönemi acılar içinde geçmişti. Bu kadar acı, işkence görmüş insanın biraz rahat bir hayat yaşama hakkına sahip olduğunu düşünürdüm.'' dedi.

‘'KAHROLSUN PKK'' DEMEDİM

Olay günü ‘Kahrolsun PKK’ dediği şeklindeki soru üzerine ise Türkan Elçi, ''Böyle bir açıklama yaptığımı arkadaşlarımdan duydum. Üzüldüm. İnsanın ciddi bir acısının yaşandığı anda anormal yalanla karşılaşması acısını artırıyor. Tahir’i biraz daha iyi anladım. Tahir’in o sosyal medya ile kirli medya ile nasıl cebelleştiğini anladım. Söylemediğim bir laf üzerinden bu kadar kirlilik yaratılıyorsa...

YORUMLAR 235
  • ali onder 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen gec onlari sen butun pdplilerin arsiflerine baksinlar senin resimlerin ortada sende pkklisin
    Cevapla
  • Eleman. 8 yıl önce Şikayet Et
    Kim OLDUĞUNU bilmiyorum ,eğer PKK yı destekleyen biriyse Rabbim azabını artırsın.
    Cevapla
  • osmanli 8 yıl önce Şikayet Et
    is iyicene büyüdü.hem pkk li hem de pkk tarafindan öldürülen,ve devlete yikmak istiyen.yani pkk ile iyi iliskide oldugumuz icin bunu pkk degil de devlet yaparacasina getirmeye calisiyor.olacak sey degil.sen ve esin de pkk dostane oldugu icin pkk sizi de kullandi.sirf devlete kabak tadi vermeye calsiyorlar.sizlerde yandaslarinizda cehennemin dibine giresiniz insallah.allahim müslümanlarin,mazlumlarin,devletimizin askerimizin,polisimizin yardimcisi ol yarabbi.zülm edenelr,insanligia zarar verenlere firsat verme yarabbi.
    Cevapla
  • Aras.. 8 yıl önce Şikayet Et
    demek keşke tutuklansaydı utanmaz yalancı sizler değilmisiniz özgürlük yok diye cazgırlık yapan hapse atsalardı hemen basın özgürlüğü diye ortalığı yıkardınız.., ama şu 1 gerçek rahmetli Tahir ELÇİ,nin ölüm emrini veren yılan sinsi türkan elçi katleden ermeni terörist pkk,dırr..,NOOKTAAA.....
    Cevapla
  • kral 8 yıl önce Şikayet Et
    Desen ne olur demesen ne işiniz suçu devlete atmak zaten iç hesaplaşma gibi ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar