Fethullah'ın süper imam malı götürmüş

Gülen'in sağ kolu Cevdet Türkyolu'nun mal varlığına ulaşıldı. ABD'de 10 milyon dolarlık gayrimenkulü, bankalarda ise 2 milyon $ nakiti var.

Fethullah'ın süper imam malı götürmüş
Fethullah'ın süper imam malı götürmüş
GİRİŞ 13.12.2015 08:24 GÜNCELLEME 13.12.2015 08:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) en önemli isimlerinden Cevdet Türkyolu'nun ABD'deki mal varlığını yerinde araştırıldı. Belgelere göre Cevdet Türkyolu'nun sahibi olduğu gayrimenkullerin çoğu Pensilvanya Saylorsburg civarında. Saylorsburg'daki gayrimenkullerden biri Türkyolu'nun kızı Büşra Türkyolu'nun adına kayıtlı. Bina 7 Ocak 2015 tarihinde 120 bin dolara satın alınmış görünüyor. Belgelere göre, Bank Asya için cemaat tabanına malını mülkünü sattıran ve diğer bankalardan faiz ile para aldırıp Bank Asya'ya yatırtan üst yönetimin, kendi mal ve mülklerini artırdığı görülüyor.

Belgelerde bir diğer bina da Cevdet Türkyolu'nun adına kayıtlı. Bu binanın değeri ise 102 bin 375 dolar olarak görünüyor. Ancak bunlar gerçek değerler değil. Saylorsburg'daki diğer bina Türkyolu'nun karısı, Gülen'in yeğeni Mebruke Türkyolu adına kayıtlı. Bu binanın değeri 450 bin dolar olarak görünüyor. Aynı yerde kayıtlarda 150 bin dolar görünen bir binası daha bulunan Cevdet Türkyolu'nun, oğlu Esat Türkyolu adına kayıtlı bir başka gayrimenkulü daha var. Bu binanın resmi değeri ise 95 bin dolar. 

FLORİDA'YI DA PARSELLEMİŞ 

Cevdet Türkyolu'nun gayrimenkullerinden biri Florida Seminole County'de. Bir diğer gayrimenkul ise Florida Orange County'de. Bir başka adreste de iki katlı villa var. Cevdet Türkyolu, şu anda Pensilvanya'da Gülen'in malikânesinin hemen yanındaki HCI Old Road 115 Saylorsburg PA, 18353 adresindeki binada yaşıyor. Burası bir çiftlik ve 'Mudi Farm' diye anılıyor. Çiftlikte angus yetiştiriliyor. Belli bir mesleği olmayan Türkyolu'nun ABD'de bu kadar gayrimenkul ve nakit malvarlığı edinmesi hayatın olağan akışına aykırı bir durum olarak nitelendiriliyor. Bu servetin himmet paralarından edinilen haksız kazançlarla sağlandığı belirtiliyor. 

ABD BANKALARINDA 1,8 MİLYON DOLAR 

Türkyolu'nun ABD bankalarında 1,8 milyon dolarlık mal varlığı olduğu daha önce yazılmıştı. Cevdet Türkyolu'nun futbolcu Arif Erdem ile çok yakın ilişkisi olduğu ve onunla borsada manipülatif kazanç sağladığı yönünde istihbari bilgiler bulunduğu da ortaya çıkmıştı. Cevdet Türkyolu'nun oğlu Esat Türkyolu'nun Ferrari ile dolaştığı da belirlenmişti.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 7
  • dede korkut 8 yıl önce Şikayet Et
    abileri tombalada kazanmıştır :))
    Cevapla
  • Mizah 8 yıl önce Şikayet Et
    Himmetlerle yaşayanlar. Bunların çaldığı para o kadar önemli değilde , himmet lafını rezil etmeleri , yardımlaşma duygusunu yok etmeleri en büyük zarar. Çaldıkları kıyamete kadar yakalarını ve nesillerini bırakmayacak.
    Cevapla
  • sıkıntı yok 8 yıl önce Şikayet Et
    biz ülkesiz yasarız ama dinsiz yasayamayız diyen saf lar bakın size din diye adepte edilen vererek birilerini zengin etme cabası,sizin islam adına yaptıgınız kactane camii var kactane külliye var,artık gözünüzü acın yanlıştan dönmek erdemliktir tövbe edin vatanınıza sahip çıkın,
    Cevapla
  • şems 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu paralar bozuk paralar mi? 1.8 milyon dolar bazilarinin kredi kartinda bile mevcut...
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    hepsini alin .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı