Açılan mezardan 'Yeşil' çıkmadı

Mahmut Yıldırım’ın Erzincan’a getirilerek gömüldüğünün öne sürülmesiyle mahkeme kararı ile açılan mezardan ’Yeşil’ çıkmadı.

Açılan mezardan 'Yeşil' çıkmadı
Açılan mezardan 'Yeşil' çıkmadı
GİRİŞ 17.12.2015 11:27 GÜNCELLEME 17.12.2015 12:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kamuoyunda ’Yeşil’ kod adıyla bilinen Mahmut Yıldırım’ın Erzincan’a getirilerek gömüldüğünün öne sürülmesiyle mahkeme kararı ile açılan mezardan ’Yeşil’ çıkmadı.

DNA ÖRNEKLERİ ALINMIŞTI

Edinilen bilgiye göre, Belçika’da kanser nedeniyle hayatını kaybeden ve 11 Temmuz Cumartesi günü Erzincan’a getirilerek toprağa verilen Mahmut Özer isimli vatandaşın kamuoyunda ’Yeşil’ kod adıyla bilinen Mahmut Yıldırım olduğu öne sürülmesinin ardından mezar, mahkeme kararıyla 21 Ekim Çarşamba günü açılarak DNA örnekleri İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmişti. Adli Tıp Kurumu’nun, Mahmut Özer’e ait olduğu öne sürülen cesetten aldığı DNA örneklerini, Mahmut Yıldırım’ın kızının kan örnekleriyle karşılaştırmasının ardından mezarın ’Yeşil’ kod adıyla bilinen Mahmut Yıldırım’a ait olmadığı anlaşıldı.

DEFNEDİLEN MAHMUT ÖZER'Dİ

Belçika’nın Vervier kentinde hastanede kanser tedavisi gören ve 3 Temmuz Cuma günü hayatını kaybeden Mahmut Özer, arkadaşı Süleyman Yarol’a bıraktığı vasiyet üzerine yurt dışından Türkiye’ye getirilerek Erzincan’daki Terzi Baba Mezarlığı’na defnedilmişti. Özer’in defnedildiği Terzi Baba Mezarlığı’ndaki mezarına Mahmut Özer diye yazıldığı, bunun yanı sıra Özer’e ait Brüksel Başkonsolosluğunun verdiği cenaze nakil belgesinde doğum yerinin Erzincan olduğu, doğum tarihinin 10.12.1953 olup anne ve baba isminin ise Ayşe-Ahmet olarak yazılı olduğu cenazeye ise otopsinin yapılmadığının yazıldığı biliniyordu.

YORUMLAR 2
  • inanç 8 yıl önce Şikayet Et
    çıktıysa çıktımı diyeceklerdi.hem ne önemi var yaşasın yaşamasın belkide alkol komasına girip gebermiştir çoktan.
    Cevapla
  • TÜRK 8 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu zoruna mı gitti hainleri pkk lıları gebertip korku salması zoruna mı gitti gitti de mi daha çook gidecek.hainler birer birer ölecek.dün yeşil bugün mavi;)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...