Paralel örgüt 25 Mart'ta darbe yapacaktı

17 Aralık Kumpası Soruşturması kapsamında tutuklanan KOM eski Daire Başkanı Mehmet Yeşilkaya, hakimlik sorgusunda ilginç bir bilgi verdi.

Paralel örgüt 25 Mart'ta darbe yapacaktı
Paralel örgüt 25 Mart'ta darbe yapacaktı
GİRİŞ 19.12.2015 08:29 GÜNCELLEME 19.12.2015 08:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Paralel Yapı'nın 17-25 Aralık'ı 30 Mart Yerel Seçimleri'nden 5 gün önce, 25 Mart'ta yapmayı planladığını, deşifre olunca da tarihi geri aldığını açıkladı.

Yeşilkaya ifadesinde şunları söyledi: "Ben de bu yapının mağduruyum. Bu yapı 17 Aralık operasyonunu 25 Mart'ta yapacaktı. Yerel seçimlere 3-5 gün kala yapılması demekti, o zamanda Türkiye'nin, Meclis'in tatilde olduğu bir dönemde içine düştüğü durumun değerlendirilmesini takdirlerinize arz ediyorum.

Çünkü Nazmi Ardıç isimli şahıs, 28 Ekim 2014'te Bugün TV'de operasyonu neden öne aldıklarından bahsederken, benim, kendisini ve Mali Şube Müdürü'nü görevden almak üzere İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'la görüşme yaptığımı, ancak izin verilmediğini açıkça söyledi. Ve dedi ki: Durumu yetkili savcımıza söyledik. Savcımız 'siz giderseniz bu operasyon yatar' dedi. Alel acele 17 Aralık'a alındı."

YORUMLAR 3
  • hayati 8 yıl önce Şikayet Et
    Tuzak kuranların en hayırlısı Allah'tır.Onlar tuzak kurdu,Allah bozdu.
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    İlk önce evimizi temizleyelim. Sonra evimize kimleri misafir edeceğimize karar veririz
    Cevapla
  • Burak 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu ihanet şebekesindekilerin ellerini ayaklarını birbirine doladı, tuzaklarını kendi başlarına bela eyledi. Elhamdülillah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yıldızların altında tarihi yolculuk
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz