'Kadıköy Belediyesi gerçekleri saptıramaz'

Kadıköy Belediyesi, Bingöl Yayladere’ye yapılacak Taziye Evi konusunda AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı'ndan açıklama geldi.

'Kadıköy Belediyesi gerçekleri saptıramaz'
'Kadıköy Belediyesi gerçekleri saptıramaz'
GİRİŞ 30.12.2015 00:59 GÜNCELLEME 30.12.2015 00:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Kadıköy Belediyesi, Bingöl Yayladere’ye yapılacak Taziye Evi konusunda gerçekleri saptırma derdine düşmüş,  hakkıyla görevini ifa eden Ak Partili Meclis Üyelerimiz hakkında iftiraya varan söylemlerde bulunmuştur.

2 Kasım 2015 tarihinde yapılan Kadıköy Belediye Meclis Toplantısında alınan karar çok açıktır. Bu karara göre Ak Partili Meclis Üyelerimiz Kadıköy Belediye Meclisinde teklif edilen “Bingöl Yayladere İlçesi’ne Taziye Evi için 1.100.000TL+KDV tutarındaki yardımın yapılmasına karşı çıkmıştır.” Oysa bu karar CHP’li meclis üyelerinin oylarıyla kabul edilmiştir. Yani CHP’li meclis üyelerinin kabul oylarıyla Kadıköy’ün 1.100.000TL+KDV’si Bingöl Yayladere’ye gönderilmiştir.

Ak Parti Grubu olarak biz, Kadıköy Belediyesi’nin; daha Kadıköy’e elle tutulur önemli bir eser yapamadan ve Kadıköylülerin rızasını almadan böylesine önemli bir kararı almasına, Kadıköy’ün parasının sorumsuzca başka yerlerde harcamasına karşı çıkıyoruz.

Yine Güneydoğu’daki Taziye evlerinin bir çoğunun PKK Terör Örgütü Kampları olarak kullanıldığı ve bu şekilde kullanılan yerlerin hepsinin TSK tarafından yok edildiği bilinen bir gerçektir. Umut ediyoruz ki; Kadıköylülerin parasıyla yapılan bu taziye evi de benzer şekilde kullanılmaz ve Kadıköy Belediyesi böyle bir şeye alet olmaz. İnanıyorum ki, Kadıköylüler kendi parasıyla yapılanların takipçisi olacak ve sorumsuz siyaset yapanlara gereken cevabı verecektir.'' ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR 3
  • MUSTAFA AKTAŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlunun terörü ısrarla ben bitiririm demesinin nedeni ufak ufak anlaşılıyor
    Cevapla
  • Haktan 8 yıl önce Şikayet Et
    Haram olsun, zehir zıkkım olsun, İnşallah başlarına yıkılır.
    Cevapla
  • tanrıverdi 8 yıl önce Şikayet Et
    kayuk gelir uzaktan dalgara karışmış daha kavuşamadan mevlam ayrılık yazmış.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi