Erdoğan'ın cenazeden sonraki sürpriz molası

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya'nın cenazesi sonrası Üsküdar'da sürpriz bir mola verdi.

GİRİŞ 01.01.2016 16:28 GÜNCELLEME 01.01.2016 17:13
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın Karacaahmet Mezarlığı'ndaki  anne ve babasının mezarını ziyaret etmesi bekleniyordu. Mezarlık çevresinde geniş güvenlik önlemi alınırken  belediye ekipleri de mezarlık girişinde temizlik çalışması yaptı. Ancak Erdoğan mezarlığa yaklaşık 200 metre uzaklıktaki bir akaryakıt istasyonuna girdi.

Erdoğan içerideyken makam aracının temizliği yapıldı. Korumalar akaryakıt istasyonu çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. 

ERDOĞAN ANNE VE BABASININ KABRİNİ ZİYARET ETTİ

Akaryakıt istasyonunda yaklaşık 1 saat kalan Erdoğan daha sonra ise Karacaahmet Mezarlığı'na geldi. Erdoğan'ın gelişi nedeniyle mezarlığın çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı. Mezarlıkta yaklaşık 10 dakika kalan Erdoğan daha sonra Kısıklı'da bulunan konutuna intikal etti.

MEHMET AKİF'İN RUHUNA FATİHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, Edirnekapı Şehitliği'nde Mehmet Akif Ersoy'un kabrini de ziyaret ederek, İstiklal Marşı şairinin ruhuna Fatiha okudular.

YORUMLAR 6
  • Hasan ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eglesin gani gani, Böyle bir yönetime can kurban Allah sizleri uzun uzun basimizdan eksik etmesin, sizide zamani gelince Peygamber efendimize en iyi komsularindan eylesin insallah...
    Cevapla
  • zaza 8 yıl önce Şikayet Et
    ecdadını yad eden makam ve mevki sahibi olan başka birini ne gördük nede duyduk. REİS ALLAH SANA UZUN ÖMÜR VERSİN. Düşünüyorum acaba ülkemde başka Erdoğan varmıdır. arayıp bulmak lazım
    Cevapla
  • HARUN 8 yıl önce Şikayet Et
    ADAMIN DİBİ REİS SENİNLEYİz
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Keske her evlat boyle olsa
    Cevapla
  • Cengaver 8 yıl önce Şikayet Et
    Sadece adam mı? Adamın hammaddesi. Rabbim; namussuz, şerrefsiz içerideki ve dışarıdaki hainlerden muhafaza etsin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı