Bakan Yıldırım'dan uçak yolcularına sürpriz

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul-Dubai seferi yapan uçaktaki yolcuların yeni yılını kutladı.

GİRİŞ 01.01.2016 16:32 GÜNCELLEME 01.01.2016 16:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, yeni yılda Ankara Çubuk'taki Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Türkiye Hava Trafik Kontrol Merkezini ziyaret etti. İstanbul-Dubai seferi yapan uçağa bağlanarak uçuş ekibi ve yolcuların yeni yılını kutlayan Yıldırım, 2016 yılına ilişkin iyi dileklerini iletti.

Binali Yıldırım, "Arkadaşlarımız, vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde seyahat etmeleri ve sevdikleriyle yılbaşını rahat şekilde geçirmeleri için ailelerinden ayrı olarak 7 gün 24 saat fedakarca görev yapmaya devam ediyor. Bu vesileyle onlarla bir nebze de olsa bir arada olmayı uygun gördük. Ulaştırma Bakanlığı bünyesinde çalışan 100 bin civarındaki ekip arkadaşlarımızın, milletimizin ve tüm havacılık camiamızın yeni yıllarını tebrik ediyorum. Sağlık içerisinde, aileleriyle birlikte güzel bir yıl geçirmelerini mevlamdan niyaz ediyorum. 2016 inşallah memleketimizin, milletimizin birliği, beraberliği, kardeşliğinin daim olacağı güzel bir yıl olur."

Bakan Yıldırım, hava trafik kontrolörlerine baklava ikram etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • şinasi 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu samimi insanı seviyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”