Tuzaklanan bomba silahla imha edildi

Mardin'de PKK'lıların karayolundaki menfeze tüpler içinde tuzakladığı patlayıcı, polis tarafından silahla ateş açılarak imha edildi.

Tuzaklanan bomba silahla imha edildi
Tuzaklanan bomba silahla imha edildi
GİRİŞ 02.01.2016 21:17 GÜNCELLEME 02.01.2016 21:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Şiddetli patlamada çevredeki bazı ev ve işyerlerinde hasar meydana geldi. 

Nusaybin'in İpek Yolu Mahallesi Midyat karayolu üzerinde menfeze konulmuş 2 mutfak tüpü gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine frekans karıştırıcı jammerli araçlarla giden polis ekipleri karayolunu trafiğe kapatıp, çevrede zırhlı araçlarla güvenlik önlemi aldı. Yapılan incelemede tüplere patlayıcı tuzaklandığı belirlendi. Gerekli önlemler alındıktan sonra polis araçlarından mahalle sakinlerine, 'Camlarınızı açın ve evlerin arka odalarına geçin. Patlayıcı imha edilecek' anonsu yapıldı.

Daha sonra patlayıcı tuzaklı tüplere zırhlı araçtan ateş açılarak imha edildi. Şiddetli patlamada çevrede bulunan binalarda, araçlarda ve işyerlerinde hasar meydana geldi. Patlamada elektrik tellerinin kopması nedeniyle mahallede bir süre elektrik kesintisi yaşandı. Polis, karayolunda geniş güvenlik önlemleri alarak başka patlayıcı olup olmadığını araştırdı.
 

YORUMLAR 6
  • vanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk nın sonu yakındır inşallah
    Cevapla
  • müminler kardeştir 8 yıl önce Şikayet Et
    bomba buldunuzmu patlatın abi etraftaki evler zarar görsün elektrik telleride kopsun onlar hakediyo bunları o bomba oraya yerleştirilirken ses çıkarmıyorlarsa elektriksiz susuz kalmayıda hakediyorlar adelet tecelli etmiş çok şükür.
    Cevapla
  • Mardin 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal mardinim askerimize polisimize sahip çkalim yürü asker polis kim tutar seni
    Cevapla
  • Erhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Mardin'de piyasada. Tüp bulunmuyor PKK hepsini toplamış bilginize
    Cevapla
  • halktan yana 8 yıl önce Şikayet Et
    halktan yana olun adaletli olun halkın desteği olunca bakın nasıl ihbar ediyorlar.şunu bilelim milletin yardımı olmadan bu iş çözülmez.asker polis operasyonlar sırasında topyekün ihanetçi gözüyle bakmayın halka.bide husumetli aileler ihanetçi diye birbirilerini şikayet edebiliyor ona da dikkat edin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı