Bir facia haberi daha!

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi, Altınova Mahallesi'ndeki Martı Sitesi Sahili'ne çok sayıda kaçak göçmen cesedi vurduğu bildirildi.

GİRİŞ 05.01.2016 09:23 GÜNCELLEME 05.01.2016 11:48
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ne bağlı Altınova Mahallesi'ndeki Martı Sitesi sahilinde çoğu çocuk olan 8 kaçak göçmenin cesedi bulundu.

Bugün saat 05.00 sıralarında, İzmir'in Dikili İlçesi'ne bağlı Salihleraltı bölgesinden Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek için denize açılan 22 kaçak göçmenin içinde bulunduğu lastik bot, bir süre sonra alabora oldu.

Fırtınalı havada, dalgalı denizde suya düşen kaçaklardan çoğu çocuk olan 8'inin cesedi Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ne bağlı Altınova Mahallesi'ndeki Martı Sitesi Sahili'ne vurdu.

8 kaçağı kurtaran Sahil Güvenlik ekipleri, başka kaçaklar olabileceği gerekçesiyle denizde, jandarma da sahilde arama-kurtarma çalışması başlattı. Ölü sayısının artmasından endişe edildiği belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu masumların intikamını tez zamanda alsın inşallah
    Cevapla
  • Akil 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben böyle giden insanlığa ne demeyeyim ki............ Yazık bu insanlara hem de çok....
    Cevapla
  • Evdali 8 yıl önce Şikayet Et
    YAZIK... ne hale gelindi. Bu cinayettir bu vahşet katliamdır. ve herkes bu katlimın müsebibidir. Geceyarıları can pazarı yaşanıyor bizse hep uyuyoruz. !!!. insanlar göç etmek istiyorlarsa bırakın gitsinler, güvenli bir şekilde gitmelerini sağlamak boynumuzun borcu. cünkü şuan vatan sahibi olan herkes onların vatanını bu hale getirmekle sorumludur. yazık yazık yazık
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    kıyamet yaklaşıyor
    Cevapla
  • turgay 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah kimseyi vatansız bırakmasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!