Feyzioğlu'ndan Demirtaş'a tepki

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, hendek kazanlara karşı sert çıktı.

Feyzioğlu'ndan Demirtaş'a tepki
Feyzioğlu'ndan Demirtaş'a tepki
GİRİŞ 08.01.2016 13:51 GÜNCELLEME 08.01.2016 13:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Türkiye'de toplumsal barışın bir an önce sağlanması gerektiğini söyleyerek, "Eğer devlet yıkılırsa herkes altında kalır. Devletin yıkıldığı yerde bir gelecek olmaz, güvenlik olmaz, adalet olmaz" dedi. 

Eskişehir Barosu tarafından avukatlara yönelik meslek içi eğitim semineri düzenledi. Eskişehir Barosu Hizmet binası konferans salonunda düzenlenen seminerin açılışına Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu da katıldı. Feyzioğlu, seminer öncesi basın mensuplarının yönelttiği çeşitli sorularını yanıtladı.

'ZİHİNLERDE AÇILAN HENDEKLER O KADAR KOLAY KAPATILMAZ'

Türkiye'nin 77 milyon vatandaşıyla kucaklaşmak zorunda olduğunu ifade eden Metin Feyzioğlu ülkede toplumsal barışın bir an önce sağlanması gerektiğini söyledi. Feyzioğlu şöyle devam etti: 

"İki hususun önemle altını çizmek isteriz. Bunlardan birincisi eğer devlet yıkılırsa herkes altında kalır. Devletin yıkıldığı yerde bir gelecek olmaz, güvenlik olmaz, adalet olmaz. İkincisi de devleti ayakta tutmak için vazgeçilmez koşul adaletin mülkün temeli olduğu ilkesini hayata geçirmektir. Yani hukuk devleti ve demokrasi olabilmektir. Bu topraklarda hukukun üstünlüğünün sağlanması, demokrasinin tesis edilmesi Türkiye Cumhuriyetinin bekası ile geleceği ile ilgili bir husustur. Aksi takdirde dört bir yanımız ateş çemberi iken ve bu ateşler artık içeriye sıçramış evlerimizi yakmaya başlamışken, Türkiye birliğini, beraberliğini koruyamaz" dedi.

PKK'YI ROMANTİZE EDENLER

Kanlı terör örgütü PKK'yı romantize edenlerin de, "mütareke döneminin işgal altındaki İstanbul'unun sözde aydınlarını" hatırlattığını ifade eden Feyzioğlu, "PKK propagandasını, PKK eylemlerini örtülü ya da açık desteklemenize bu millet prim vermez" diye konuştu.

YORUMLAR 5
  • BÜNYAMİN Erzurum 8 yıl önce Şikayet Et
    duyda inanma içi yine aynı onlardan yana
    Cevapla
  • farklı görüş 8 yıl önce Şikayet Et
    sende beyaz türksün anlamanız geç olsada sevindirici
    Cevapla
  • aliihsan 8 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış yere tepki vermiş metin bey.genel başkanın kemal kılıçdaroğlunun arkadaşları hendekleri kazıyorlar.demirtaşa niye tepki veriyosun ki.istanbul gençlik kolları başkanının Hendekçilere destek mesajlarına ne demeli.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırdım. ..
    Cevapla
  • Zavallı herifler.. 8 yıl önce Şikayet Et
    Biraz geç olmadı mı?. CHP de kongre mi var yoksa yakında.?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti