TSK açıkladı: 4 bin lira maaşla iş fırsatı!

Kara Kuvvetleri Komutanlığı, uzman asker ihtiyacını karşılamak için 2 bin 300 ile 4 bin TL arasında maaş imkanı ile sözleşmeli er alacak.

TSK açıkladı: 4 bin lira maaşla iş fırsatı!
TSK açıkladı: 4 bin lira maaşla iş fırsatı!
GİRİŞ 09.01.2016 13:39 GÜNCELLEME 09.01.2016 13:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İzmir ve çevre illerden sözleşmeli er olmak isteyenlerin her hafta çarşamba günü şahsen Bornova'daki 57. Topçu Tugayı'na başvurmaları istendi.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde uzman asker ihtiyacını karşılamak üzere sözleşmeli er alınacağı açıklandı. İzmir ve çevre illerden sözleşmeli er olmak isteyenlerin her hafta çarşamba günü şahsen Bornova'daki 57'nci Topçu Tugayı'na başvurmaları istendi. Askerlik hizmetine başlamamış, askerlik hizmetini tamamlamamış veya askerlik hizmetini erbaş veya er olarak tamamlayanlar ile diğer başvuru şartlarını taşıyan adayların bu imkanlardan yararlanabileceği bildirildi. 

GEREKLİ EVRAKLAR

Ayrıca adayların, Bornova 57'nci Topçu Tugayı'na başvurarak dilekçe doldurması, nüfus cüzdanının aslı ile 2 fotokopisi, son mezun olunan okula ait diplomanın aslı ve bir fotokopisi, askerlik hizmetini bitiren adayların terhis belgesinin aslı ve fotokopisi, vesikalık 12 fotoğrafı, adli sicil kaydı ile güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu doldurması gerektiği kaydedildi. 

4 BİN TL MAAŞ ALACAKLAR

Adayların sözleşmeli er olarak atandığı birliğe göre ilk görev yılında ortalama 2 bin 300 ile 4 bin TL arasında maaş alacağı belirtildi. Adayların, başvurusunun kabul edilmeleri durumunda, ön sağlık muayenesi ve fiziki yeterlilik sınavından geçtikten sonra, sonuçları www.kkk.tsk.tr adresinden öğrenebileceği bildirildi.

Sözleşmeli erlerin Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde Türkiye'nin farklı noktalarındaki birliklerde görevlendirilecekleri vurgulandı. Adaylar, konuyla ilgili detaylı bilgileri www.kkk.tsk.tr internet adresinden veya 0 232 388 63 90 ve 388 10 09 (Dahili 1200) numaralı telefonlardan alabilecek.

YORUMLAR 6
  • sözleşmeli er 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben sözleşmeli er oldum eğitim birliğime katıldım ve eğitimde istifa edip ayrıldım... Bana para cazip gelmişti ama diğer koşullarıda iyi düşünmek lazım. Sivil hayatta 1500 liranın üzerinde bir iş bulamayanlar sözleşmeli erliği tercih etsin. Ama 1500 liranın üzerinde işi olanlar bence iyi düşünsün... Ben istifa ettim geri geldim şu an 2000 lira maaşla sivil hayatta çalışıyorum şükürler olsun akşam olunca evimdeyim rahat rahat yatıyorum. Allah yardımcısı olsun askerlerimizin.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    en az 3 yıl görev yapıp başarılı olan ve üstlerinden olumlu sicil alanlar doğrudan uzman onbaşı olmalı
    Cevapla
  • vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    yaş 25 35 olmalı ve 5 yılı doldurduktan sonrakilere tsk kadro verilmeli
    Cevapla
  • MURAT 8 yıl önce Şikayet Et
    yaş limiti 25-35 olmalı
    Cevapla
  • yaş 8 yıl önce Şikayet Et
    yaş kac ki
    Cevapla
  • BEYAZ 8 yıl önce Şikayet Et
    yaş en az 35 olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi