Van'da çatışma: 1 polis şehit

Van'da çıkan çatışmada 1 polis şehit olurken, 12 terörist öldürüldü.

GİRİŞ 10.01.2016 09:27 GÜNCELLEME 10.01.2016 11:24
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Güvenlik güçleri Van-Edremit karayolu üzerindeki Kocaeli Parkı karşısındaki eve dün gece bir grup PKK'lının girdiğini belirledi. Bunun üzerine operasyon başlatıldı. Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat timlerinin de katıldığı operasyonda evdeki teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 polis memuru şehit düşerken, 12 terörist de öldürüldü. Çatışmada yaralanan 2 polis memuru hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililer, bölgede operasyonun tamamlanması ardından açıklama yapılacağını bildirdi.

ŞEHİT POLİSİN KİMLİĞİ AÇIKLANDI

Van'da 12 PKK'lının öldürüldüğü operasyonda şehit düşen polisin kimliği açıklandı.
Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı Edremit ilçesindeki bir eve düzenlenen operasyonda 12 PKK'lı ölü ele geçirilmişti. Operasyonda şehit düşen özel harekat polisinin ise 17 yıllık polis memuru olan Önder Ertaş olduğu açıklandı. Adanalı olan Ertaş'ın 2 çocuk babası olduğu belirtildi.

YORUMLAR 48
  • Ahmet23 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah mekanını cennet ailesine ve yakınlarına sabır versin. Asker ve polislerimiz Allaha emanet olsun..
    Cevapla
  • Yurt 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu pkk köpeklerini sağ bırakmayın ,çünkü kudurmuslar.Allah,asker ve Polis kardeşlerimizin korusun.Bunlara destek olan kürt kardeşlerimiz artık bunların kürt ve müslüman olmadıklarını anlasınlar.
    Cevapla
  • suriye Turkmenleri 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah sehitlerimize rahmet eylesin mekanlari cennet olsun teroristlere karsi en agir silahlar kullanilmali barbar vahsi teroristler idam edilmeli teror orgutu uyesi belediyelere acilen mudahale edilmeli
    Cevapla
  • Esma arslan 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz de ne asker biter ne polis biter. Onlardan sonra sırasını bekleyen milyonlarca şehit adayı var. Siz eriyip yok olana kadar biz şehitlik şerbetini içmeye devam edeceğiz.
    Cevapla
  • hun 8 yıl önce Şikayet Et
    Şehit polisimize Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şehitliklerde buruk Anneler Günü: Acıları ilk günkü gibi taze!
Başıboş köpekler korku saçıyor! Anne, çocuklarıyla parka sığındı