FETÖ imamlarından skandal PKK fetvası

Paralel abilerin devlete karşı PKK'lı teröristlerden yana oldukları emniyet raporlarında ortaya çıktı.

FETÖ imamlarından skandal PKK fetvası
FETÖ imamlarından skandal PKK fetvası
GİRİŞ 18.01.2016 09:12 GÜNCELLEME 18.01.2016 09:14
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Paralel abilerin, "Devlet PKK'yla mücadele ediyor, artık geri adım atalım" diyen örgüt üyelerini, "Önemli olan vatanın bütünlüğü değil" diyerek ikna ettikleri ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne gelen "Paralel yapı zorla himmet adı altında para topluyor" ihbarı üzerine Mali Suçlar Ekonomi bürosu çalışma başlattı.

Bilgiler doğrultusunda İş Dünyası Gelişim Derneği'nin (İŞGED) himmet çalışması yaptığı ortaya çıktı. Operasyonda biri himmet imamı 7 kişi gözaltına alındı. Örgütün elemanlarından F.E'yi takibe alan polis, F.E'nin himmet paralarını sahte bir kimlik numarasıyla havale ettiğini ortaya çıkardı.

BBG EVİ GİBİ İZLİYORLAR

Bir öğrenci evine de baskın düzenleyen polis Tacikistanlı bir öğrenciyle birlikte 3 kişiyi gözaltına aldı. Öğrencilerin ev içindeki hareketlerinin kamerayla kontrol edildiği ortaya çıktı.

ÖRGÜT DİLİYLE MESAJ

Gözaltına alınan kişilerin konuşmalarını araştıran polis, mesajlarda Türkiye'den terör ağzıyla T.C ile bahsedildiğini ve "Ne PKK'nın küfrü, ne İŞİD'in zülmü ne T.C'nin hükmünü kabul etmek zorundayız" yazıldığını gördü. Bilgiler arasında örgüte Zaman gazetesi aboneliği için çalışın talimatı da yer aldı. Emniyetteki sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen 7 kişiden Ramazan B. Mustafa Ö ve Fikret E. tutuklanırken 3 kişi de serbest kaldı. 

İmamların üyelerine şu mesajları attığı belirlendi: PKK'ya olan kininiz sizi laik ve demokratik sistemin müdafisi yapmasın. Devletin bölünmez bütünlüğü için değil, dinin bölünmez bütünlüğü için çalışın.

Akşam

YORUMLAR 22
  • Kul Hakkı 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam insanlarda dini duygu bırakmadı. Halkın fitresine, zektına ve kurbanlarına el koydu. bu adam binlerce gencin iş umudunu yıktı.Bu adamın Yemediği halt kalmadı. Ailemden en az 10 kişinin hakkını yiyen bu zavallıyı, zavallı çünkü; Allah Rızası diyerek şeytana hizmet eden bu zavaallı ve yandaşlarını Allah'a havale ediyorum. Ahirette Allah'ın yüce adaletyini bekliyoruz.
    Cevapla
  • bir vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    BU REZİL imam yada fetva kurumu değil. Amerikanın casusundan başka bir şey değil. vatan haini.Onun fetvaları kimseyi bağlamaz
    Cevapla
  • Mustafa Topak 8 yıl önce Şikayet Et
    Çekilin ulan biz dinimizi sizden öğrenmedik! Masonlar hep cazip geldi bu örgüte. Para Parrra Paaarrraaa!
    Cevapla
  • selimi 8 yıl önce Şikayet Et
    Fetullahçı olduğun müddetçe hepiniz aynı torbanın içine atılırsınız. bir kere cemaatinizin adını değiştirin kardeşim. Fetöcü Gülenci değilseniz bu imajı yıkmanız gerekir, bu kadar basit
    Cevapla
  • baran 8 yıl önce Şikayet Et
    memleket hain dolu ama ihale kürtlere kaldı. kimse "yerli" vatan düşmanlarını görmek istmedi şimdiye kadar.
    Cevapla
  • sami 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk ile KÜRT kardeşlerimizi sakın bir birine karıştırmayalım. Slm.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz