Terör örgütünün Gazi Mahallesi sorumlusu yakalandı

Terör örgütü DHKP-C'nin İstanbul Gazi Mahallesi sorumlusu düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Terör örgütünün Gazi Mahallesi sorumlusu yakalandı
Terör örgütünün Gazi Mahallesi sorumlusu yakalandı
GİRİŞ 28.01.2016 21:51 GÜNCELLEME 29.01.2016 08:19
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz hafta Kağıthane Nurtepe Mahallesi'ndeki bir hücre evine operasyon düzenledi.

Hücre evine düzenlenen operasyonda ele geçirilen şifrelenmiş örgütsel dokümanları inceleyen polis ekipleri, bir yıldır aranan ve örgütün Gazi Mahallesi bölge sorumlularından olduğu belirtilen Bülent Ö.'nün sahte kimlik kullanarak bir iş yerinde çalıştığını tespit etti.

POLİS HAREKETE GEÇTİ!

Teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen polis ekipleri akşam saatlerinde iş yerine baskın düzenleyerek şüpheliyi gözaltına aldı. Yapılan üst aramasında şüphelinin cebinde bir miktar esrar bulunduğu öğrenildi.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelinin işlemleri devam ediyor.

YORUMLAR 16
  • Adil Sarı 8 yıl önce Şikayet Et
    Doküman şeklinde yazılır.
    Cevapla
  • Yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Yavuz s.s. tebdili kıyafetle pazarda gezdiği bir gün bi satıcının kus sattığını görür.ama içlerinden biri diğerlerinden daha pahalıymış. Merak eder yavuz ve sorar. Niçin der satıcı bu öttüğü zaman diğer kuşlar da bunun sesine gelir ve avcılık yapanlar bi kerede birden fazla kus yakalamış olur der.. yavuz orda kuşun kafasını koparır. . Cvp muhteşemdir. Soyuna ihanet edenin sonu bu ola....... ne büyüktün sen osmanlı ders verdin her hareketinde... simdi de aynisi yapılmadıkça bu itler bitimiycek....koparılmali kafalari ileri gitmeden
    Cevapla
  • şehitler 8 yıl önce Şikayet Et
    İstabul un da bazı semtleri doğu gibi didk didik edilmeli.
    Cevapla
  • Gazili 8 yıl önce Şikayet Et
    Bende diyorum Gazi Mahallesinde elektrikler niye gitti meğer POLISIMIZ operasyon yapmis ALLAH'IM yollarini acik etsin!!!!
    Cevapla
  • kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    İdam edilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Otomotiv satışlarında aylar sonra bir ilk yaşandı
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı