Rüzgar Çetin hakkında tutuklama talebi

1 polis memurunun şehit olduğu trafik kazasına ilişkin gözaltına alınan Rüzgar Çetin tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Rüzgar Çetin hakkında tutuklama talebi
Rüzgar Çetin hakkında tutuklama talebi
GİRİŞ 29.01.2016 12:53 GÜNCELLEME 29.01.2016 12:56
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta 1 polis memurunun şehit olduğu, 1 polis memurunun ise yaralandığı trafik kazasına ilişkin gözaltına alınan ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin "bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin yaralanmasına sebep olmak" suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Rüzgar Çetin, Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Rüzgar Çetin soruşturma savcısının bulunduğu 6. kata çıkarıldı. Rüzgar Çetin'in savcılıktaki işlemleri yaklaşık 2 saat sürdü.

Soruşturma savcısı, Rüzgar Çetin'i "Bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin yaralanmasına sebep olmak" suçundan tutuklama talebiyle İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti.

YORUMLAR 10
  • Aslı 8 yıl önce Şikayet Et
    28 farklı trafik suçu,2 defa ehliyete el konulma,muştalı kanlı kavgalar,gece yarısı gürültüden rahatsız olduğunu ileten komşuya darp bunlar sadece bildiklerimiz.Bu bir cinayettir fakat parasıyla 2 sene de çıkacak.
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 8 yıl önce Şikayet Et
    Yokluk yoksulluk Ogretmeni olsaydi keske .. Alkolluyse ilahi Adalette katildir ..
    Cevapla
  • Abdullah Genç 8 yıl önce Şikayet Et
    Neyin taksiri ya? Bu savcı görüntüleri izlemedi mi? Kasten adam öldürme de değil, kasten polis şehit etme! Şimdi 5 yıl içinde suç işlememek kaydıyla salıverirlerya, ben ne diyeyim bu yasalara, yasa koyuculara...
    Cevapla
  • cinayet 8 yıl önce Şikayet Et
    cinayet bu en az 10 yıl
    Cevapla
  • Herdem 8 yıl önce Şikayet Et
    dağdakı terorıstten hıcbır farkı yok gozumde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Suudilerden Türk şirkete 'çılgın' teklif! İspanyol, İtalyan ve Çinlileri geride bıraktı
Arkasına parkeden sürücüye sinirlenen sürücü öyle şeyler yaptı ki görenler şaşırdı kaldı