Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin kimdir?

Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin 29 Ocak’ta trafik kazası yaptı. Bir polis şehit oldu, bir polis yaralandı.

Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin kimdir?
Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin kimdir?
GİRİŞ 29.01.2016 15:06 GÜNCELLEME 29.01.2016 15:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Plato Film’in kurucusu olan Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin 29 Ocak’ta trafik kazası yaptı. Bir polis şehit oldu, bir polis yaralandı. Rüzgar Çetin kimdir ve ne tür olaylara karışmıştır?

29 Ocak gece bir sularında Rüzgar Çetin, kullandığı arabayla bir polis aracına ters yönden çarptı. Polis aracından dışarı fırlayan polis şehit oldu. Aracı kullanan polis ise yaralı bir şekilde hastaneye götürüldü. Ünlü Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, polis tarafından yakalandı ve göz altına alındı. Alkollü olduğu tespit edilen Rüzgar Çetin, bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne ve bir kişinin yaralanmasına sebep olduğundan dolayı tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Rüzgar Çetin 15 yıla kadar hapis cezası çarptıralabilir.

RÜZGAR ÇETİN KİMDİR?

Yapımcı ve yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin 1986 yılında dünyaya geldi. Babasından ötürü İstanbul cemiyetinde oldukça boy gösterdi. Sinan Çetin oğlu Rüzgar Çetin’i emlak alanında yardımcı oldu. Cihangir’de emlak işine soyunan Rüzgar Çetin iş dünyasında değil magazin dünyasında oldukça dikkat çekti. Birçok kez olaylara karışa Rüzgar Çetin, 2012 yılında büyük bir kavgaya karıştı. 2013 yılında ise bir gece kulübünde kendi arkadaşıyla kavgaya karışmış ve öldürme iddiasında bulunmuştu. Birçok kez trafik ihlalleri gerçekleştiren Rüzgar Çetin’in ehliyetine 2 kez el konuldu. 

 

YORUMLAR 1
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Cihangirin parsel parsel kapatıyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!