Teslim olmak isteyen 2 teröristi infaz ettiler

Cizre'de çembere alınan binada bulunan 2 YDG-H'linin teslim olmak istediği ancak teröristlerin buna izin vermeyerek infaz ettiği öğrenildi.

Teslim olmak isteyen 2 teröristi infaz ettiler
Teslim olmak isteyen 2 teröristi infaz ettiler
GİRİŞ 02.02.2016 11:53 GÜNCELLEME 02.02.2016 11:55
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir binada kıstırılan teröristlerin arasında terör örgütünün üst düzey isimlerinin dağ kadrosu liderlerinden biri kadın, iki kişinin saklandığı istihbaratını alınmasının ardından  güvenlik güçleri, söz konusu bina etrafında çemberi daralttı.

Edinilen bilgiye göre binada 30, çevredeki 7 binada da 30 olmak üzere bölgede 60 silahlı terörist bulunuyor.

Bölgedeki güvenlik kaynakları söz konusu binanın uzun süredir gizli revir olarak terörist tedavisinde kullanıldığını da belirtiyor.

Bunun yanı sıra, binanın uzun süredir mühimmat ve bomba yığınağı yapılan bir depo olarak kullanıldığı bilgisi de var.

Binaya 150 metre mesafede 15 ambulans tutuluyor. Güvenlik güçleri, "size zarar verilmeyecek ambulanslara binin" çağrılarına binadan ateşle karşılık verildiğini belirtiyor.

ÖRGÜT İÇİ İNFAZ YAŞANDI

Öte yandan, binada terör örgütünün gençlik yapılanmasında bulunan 2 YDG-H'linin teslim olmak istediği ancak teröristlerin buna izin vermeyerek iki genci infaz ettiği de gelen bilgiler arasında.

YORUMLAR 29
  • Nazım Zengin 8 yıl önce Şikayet Et
    Öyle kalın kafalı bir %10'luk bir kitle var ki, olayı gözleriyle görse bu haberlere yine inanmayacak...
    Cevapla
  • zeki alperen 8 yıl önce Şikayet Et
    2-Yoksa var da neden kullanılmıyor? Onların orada daha uzun süre orada hatta kaçmalarına bile izin verilmemelidir. Eğer daha uzun süre kalma şanslarını veya kaçma şansları olursa inanın bu bizim ne denli aciz demeyelim de onları çok mutlu edecektir. Onun için Cizre ve diğer tüm yerlerde bu tür silahın geliştirilerek hemen kullanılması gerek. O zaman göreceğiz ki inanın belki hiç şehit bile vermemiz işten bile değil. Haksız mıyız?
    Cevapla
  • zeki alperen 8 yıl önce Şikayet Et
    1-Bunları yakalamak çok basit değil mi? Duvarın ötesinde patlayan Roketin içine biber gazı veya uyutucu gaz veya benzeri gibi bir maddeyi patlatarak ya onların dışarıya çıkarılması sağlanamaz mı? Kızıl derili taktiği işte burada mutlak surette devreye girmelidir. TUBİTAK ve ilgili kurumlarımız bu silahtan yapamazlar mı? Duvardan veya pencereden içeri girecek onları içeride bodrumlarına hatta tünellerinde bile onları orada uyutacak eterli veya benzerli bombalar yapılamaz mı?
    Cevapla
  • mete 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah Mehmetçiğimizin tırnağına taş değdirmesin.Allah yar ve yardımcıları olsun.
    Cevapla
  • Cenk 8 yıl önce Şikayet Et
    Neden teslim oluyorsunuzki zaten? madem vicdanınız vardı pişmandınız en başından teslim olsaydınız beceremediniz kaçamadınızmı sıksaydınız kendi kafanıza. Elin garibanın nöbetteki oğluna ateş edene kadar size o itliği yapanlara sıksaydınız en azından aileniz sizi minnetle anardı bu millette öyle. Köşeye sıkışınca teslim olun ne güzel dünya ve anlayınki kendi insanının bile size o halinizde acımıyor sizi örgüt infaz ediyor. Kimlere hizmet ettiğinizi bi anlamadınız gitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anlaşma sağlandı! Alex de Souza yeniden Türkiye'de
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı