Şifa Üniversitesine bağlı hastaneler kapatıldı

Şifa Üniversitesi'ne bağlı İzmir'deki tüm poliklinik ve hastanelerin kapatılmasına hükmetti.

Şifa Üniversitesine bağlı hastaneler kapatıldı
Şifa Üniversitesine bağlı hastaneler kapatıldı
GİRİŞ 04.02.2016 17:11 GÜNCELLEME 04.02.2016 17:11
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İzmir 6. İdare Mahkemesi, Bornova'daki Şifa Hastanesi hariç Şifa Üniversitesi'ne bağlı İzmir'deki tüm poliklinik ve hastanelerin kapatılmasına hükmetti.

İZMİR'DEKİ TÜM HASTANELER KAPATILDI

İzmir'de Şifa Üniversitesi'ne bağlı toplam dokuz poliklinik ve hastane, YÖK'ün genelgesi üzerine verilen ve daha sonra yürütmesi durdurulan kapatma kararıyla ilgili son sözü, İzmir 6. İdare Mahkemesi söyledi. Mahkeme, verdiği kararla Bornova'daki Şifa Hastanesi hariç Şifa Üniversitesi'ne bağlı İzmir'deki tüm poliklinik ve hastanelerin kapatılmasına hükmetti.

Şifa Üniversitesi'ne bağlı toplam dokuz poliklinik ve hastanenin, YÖK'ün genelgesi doğrultusunda kapatılması kararının yürütmesi, daha önce İzmir 6. İdare Mahkemesi tarafından durdurulmuştu.

YORUMLAR 10
  • Dr.Mahmut Okur 8 yıl önce Şikayet Et
    Hastane tam anlamıyla cemaatten olanları bir yere gelmesi için uğraşan, alttaki kadronun dindar, üstteki kadronun parayla son derece işi olan, insanları din-iman diyerek motive ederek zorla bağış/himmet parasını alan ve çalışanlarını sömüren (bu paraları vermeyen insanların fişlendiği ve istifaya zorlandığı) son derece adam kayıran ve bunu normal karşılayan insanların olduğu bir hastanedir. Benden Cumhuriyet Başsavcısına extra bir Tüyo : Hastanede yapılan TAVİ işlemlerini inceleyin! görürsünüz neler döndüğünü.
    Cevapla
  • adem 8 yıl önce Şikayet Et
    daha durun bu paralel yamuklara başlangıç
    Cevapla
  • alihaydar 8 yıl önce Şikayet Et
    islam ve vatan hainlerine yuh. tabi ki tuccar ve hainlere. ibadetteki saf kardeşlere Allah derin uykudan uyanmayı nasib etsin
    Cevapla
  • KILIÇ 8 yıl önce Şikayet Et
    herkes haddini bilecek ,yaptığını çekecek.hiç kimse devletle aşık atamaz...
    Cevapla
  • fakih 8 yıl önce Şikayet Et
    kapatmiyacaksin!madem devletin haini,o zaman yonetimi degistireceksin.Firindan ekmek alinca o firin paralelcinin diye ekmek cope atilirmi?Gunahdir israfdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakim Ziyech iddiası: Al-Shabab'a gidecek! Galatasaray'a piyango vurdu
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı