Manisa'da dağa 'PKK' yazısına iki gözaltı

Manisa'da dağlık alana geçen yıl taşlarla yazılan Orman Genel Müdürlüğü'nün kısaltması 'OGM' yazısını, 'PKK' yapan 2 kişi yakalandı.

Manisa'da dağa 'PKK' yazısına iki gözaltı
Manisa'da dağa 'PKK' yazısına iki gözaltı
GİRİŞ 04.02.2016 21:15 GÜNCELLEME 04.02.2016 21:15
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kurşunlu Kaplıcaları Yolu üzerinde bulunan dağlık alana geçen yıl beyaza boyanan taşlarla Orman Genel Müdürlüğü'nün kısaltması 'OGM' yazıldı. Geçen 8 Ocak'ta bazı kişiler bu taşları kullanarak 'PKK' yazdı. Köylülerin ihbarıyla güvenlik güçler inceleme yapıp, yazıyı oluşturan taşları dağıttı.

OGM yazısı yeniden yazılmadı, taşlar alandan kaldırıldı. Bunu yapanların yakalanması için çalışma başlatan polis, S.K (16) ve K.Ö.'yü (18) gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlılar, adliyeye sevk edildi. 

Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlularla etkin ve kararlı mücadelenin devam edeceğini söyledi. 

YORUMLAR 9
  • şubatlı 8 yıl önce Şikayet Et
    şimdi yaşları küçük diye çocuk muamelesi yapılır bakın bunların küçügü büyügü yok gereken neyse devlet vatan namına yapılmalıdır.ÇANAKKALEDE 13 YAŞINDA ŞEHİT olan kınalı kuzuların hakkı kalır haberiniz olsun..
    Cevapla
  • sami 8 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonra hapisane duvarlarına yazarlar, orada da gereken yapılır kendilerine.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    artık hiçbir şey eskisi gibi olmamalı.amerika gibi yapmalı.orada demokrasi yok mu?herkese anladığı dilden konuşmak devlete farz olmuş.faillerin kesinlikle cezalandırılması lazım.inşallah paralel hakim ve savcıya denk gelmez.
    Cevapla
  • m Anadolu 8 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonra örgüt ancak simgesin yazısını yazabilecek.
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Olur olmaz şeylerden, figürlerden sabıka giyen vatan evlatlarının canı yanarken,koskoca dağa o yazıyı yazan itlerede hesabını soracak elbet yiğit vatan evlatları vardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor