Başbakanlık'tan 'kara harekatı' açıklaması

Başbakanlık yetkilileri, Suudi Arabistan'ın 150 bin askerinin Türkiye üzerinden Suriye'ye gireceği iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Başbakanlık'tan 'kara harekatı' açıklaması
Başbakanlık'tan 'kara harekatı' açıklaması
GİRİŞ 09.02.2016 03:53 GÜNCELLEME 09.02.2016 03:54
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Başbakanlık yetkilileri, Suudi Arabistan'ın 150 bin askerinin Türkiye üzerinden Suriye'deki operasyona gireceği ve bu askerlerin Türkiye üzerinden geçeceğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.  

Başbakanlık yetkilileri, Suudi Arabistan'ın 150 bin askerinin DAEŞ ile mücadele için Suriye'deki operasyona gireceği ve bu askerlerin Türkiye üzerinden geçeceğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Türkiye Cumhuriyeti üslerinin DAEŞ'le mücadele için koalisyon güçlerine açık olduğunu belirten yetkililer, bu üslerden faydalanarak DAEŞ'le mücadele için her türlü işbirliğine hazır olunduğunu ifade ettiler. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • osmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    bence çok uyanık olmalıyız vekalet savaşına devametmeliyiz şimdi savaşa girmemeliyiz baristlik füzelerimiz vede radara yakalan mayan uçaklarımız yaptığımız zaman işte o zaman flim biter.
    Cevapla
  • Cesur 8 yıl önce Şikayet Et
    Kendi aklımızca ne kadar biliyoruz desekte,Hükümet bizden daha fazla akıl ve bilgiye sahiptir,Biz vatandaş olarak Devletimizin her kararının arkasında duralım.
    Cevapla
  • assass 8 yıl önce Şikayet Et
    bir girsek azez cerablus arasına eminim tüm saldırılar anında duracak ama biz adım atmıyoruz niyeyse
    Cevapla
  • ibilgili 8 yıl önce Şikayet Et
    peki kardeşim o gerçek değil bu değil peki nasıl olacak bu iş
    Cevapla
  • İbrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Suudi Arabistan kadar olamadık. Biz desek 50 bin kişi ile gireceğiz, karşımızda savaşacak kimse bulamayız. Daeş geliyor diye silah bırakıp kaçan Iraklılar gibi Türk askeri geliyor diye korkudan ödü patlayan Esed yanlısı Suriyelileri göreceğimizden eminim.
    Cevapla
  • hacamat 8 yıl önce Şikayet Et
    guzel kardesim zaten girmesi normal yillardir ulkemizi savasin icine cekmeye ugrastilar suan ulke savas icinde olsaydi coktan bolunurdu osmanliyi nasil bolduler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı