Diyarbakır'da helikopterler art arda havalandı

Diyarbakır’da 6 askerin şehit olduğu askeri araca yapılan bombalı saldırının ardından hava destekli operasyon başlatıldı.

Diyarbakır'da helikopterler art arda havalandı
Diyarbakır'da helikopterler art arda havalandı
GİRİŞ 18.02.2016 12:18 GÜNCELLEME 18.02.2016 12:46
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Merkez Sur ilçesi kırsalında bulunan Diyarbakır-Lice yolu üzerindeki Ali Bardak köyünde askeri aracın geçişi sırasında tuzaklanan bombanın infilak etmesi sonucu ilk belirlemelere göre 6 askerin şehit olduğu saldırının ardından bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Bölgeye çevredeki askeri birliklerden “Kirpi” adı verilen araçların yanı sıra Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığı Hava Grup Amirliği helikopter pistinden de çok sayıda asker sevk edildi. Operasyona, havadan Kobra tipi helikopterler de destek veriyor.

YORUMLAR 21
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    kardesım oncelikle meclistekilerin temizlenmesi lazım.. Ne belli son saldırıda yardım etmedıklerı??
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Operasyonlar hiç durmamalı ve hiç sağ yakalamammalısınız artık..teslim olanı da gebertin..Ayrıca hapishanelerdeki tutuklu PKKlılarıda gebertin teker teker..yetti artık! Eline Molotof alanı da vurun yaşına bakmadan! Artık devlet gerçek gücü nü göstetrmeli,vurdumu ses gelmeli..Gerkirse sıkıyönetim ilan edilmeli,dışarı,dağa giden sorgusuz sualsiz vurulmalı..Kökü ve sülalesi kurutulmalı teröre destek verenlerin,yurt içi ve yurt dışındaki çocukları da öldürülmeli ki evlat acısı neymiş öğrensinler bu PKKya destek verenler..Milletin çocukları ölecek onlarınki yurt dışında orda burda zevk-i sefa sürecek..Olmaz böyle bir şey!!
    Cevapla
  • SAMVAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Nedir bu arkadas. Once sehit ver sonra operasyon baslat.
    Cevapla
  • vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    mahalesef ordumuzun ve polisimiz teknolojiden ,taktik ve beceriden ne kadar uzak olduğu ortaya çıkıyor. hani adım başı kameralar, hani 24 saat gözlem yapan iha lar. bu kadar da mı acizlik
    Cevapla
  • murat çingiş 8 yıl önce Şikayet Et
    sur ne oldu sur. Hala bekliyormuyuz sıkıştırılan itler gelip teslim olacak diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi