Alman polisi her yerde onu arıyor!

Alman polisi Karlsruhe kentinde çocuk hastanesinde tedavi gördüğü sırada ortadan kaybolan 10 yaşındaki Elif Karayaka'yı arıyor.

Alman polisi her yerde onu arıyor!
Alman polisi her yerde onu arıyor!
GİRİŞ 23.02.2016 11:17 GÜNCELLEME 23.02.2016 11:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karlsruhe polisinin yaptığı açıklamaya göre, Karlsruhe kentine bağlı Sulzfeld kasabasında yaşayan İzmirli İsmail ve İnci Karayaka'nın tek çocukları olan Elif Karayaka, tedavi gördüğü Karlsruhe çocuk hastanesinden Pazar akşamı kayboldu.

Anneannesi Keziban Aydemir, "Babası cumartesi günü hastaneden bir gün izin alarak Elif'i eve getirdi. Pazar günü saat 18'de Elif'i kendi ellerimle hastaneye teslim ettim. Hastaneden bir telefon geldi çocuğunuz kayboldu diye. Böyle güvenli bir hastaneden nasıl çocuk kaybolur anlamış değiliz" dedi.

Torununun depresif sıkıntısı olduğunu belirten Aydemir, torununun hayatından şüphe ettiklerini ifade etti. "Allah kimsenin başına vermesin. Meraktayım, şoktayım, çaresizim, insanlık namına haber bekliyorum" dedi. Elifi görenlerin en yakın polis merkezi bilgi verilmesi istendi. Karlsruhe polisi de olaya ilişkin olarak hastanenin kayıp müracaatını doğrulayarak, Elif'in arandığını ama henüz Elif'in bulunmasına ilişkin bir gelişmenin olmadığını açıkladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • unal ekt 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya su cocuklarinizin kayb olma konusunda en yardimcisi istisare yapmaniz. Istisare namazini kilin ve herseyden haberdar olursunuz. Kimin ne düsündügünü ne olacagini vs.. istisare namazinda rüyanizda gözükür
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor