Molotof atana 5 yıl hapis cezası

Ardahan’da polise molotof atarken polis kamerası ile görüntülenen üniversite öğrencisi Y.G. hakkında verilen 5 yıl hapis cezasını onadı.

Molotof atana 5 yıl hapis cezası
Molotof atana 5 yıl hapis cezası
GİRİŞ 24.02.2016 12:51 GÜNCELLEME 24.02.2016 12:51
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK’nın çatı kuruluşu KCK’nın ‘silahlı terör örgütü’ olduğunu onaylayan Yargıtay 9. Ceza Dairesi, ikinci bir karara daha imza attı.

POLİSE MOLOTOF ATTI

Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, 5 Mayıs 2014 günü Öğrenci Derneği Hizmet Binası önünde yapılan basın açıklaması sonrası izinsiz gösteri yapıp sözde PKK kontrol noktası kuran gruba polismüdahale etmiş, eylemde polis panzerlerine molotof attığı polis kamerasından belirlenen üniversite öğrencisi Y.G. tutuksuz yargılandığı Erzurum Özel Yetkili 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘PKK Kongre Gel terör örgütü propagandası yapmak’, ‘Görevi yaptırmamak için direnme’, ‘Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek’, ‘İzinsiz patlayıcı madde bulundurmak’ suçlarından ’molotof kokteyli’ silah’ kapsamına alınmış iki ayrı suçtan yargılanan Y.G. 5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

MOLOTOF SİLAH KAPSAMINA ALINDI

Daha önce KCK’yı silahlı terör örgütü olarak değerlendiren ve bu kararı Yargıtay 9. Ceza Dairesi tarafından da onaylanan Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nin daha önce de Molotof kokteyli ile ilgili emsal bir kararın altına imza atmıştı. Kararda Molotof kokteyli silah kapsamına alınmış, Üniversite öğrencisi Y.G. hakkında verilen 5 yıl hapis cezası Yargıtay 9. Ceza Dairesi tarafından onandı.

YORUMLAR 10
  • vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    molotof bir silahsa elinde silahla güvenlik güçlerine mukavemet gösteriyor demektir gebertilmesi gerekir gebermediyse ömür boyu hapsi
    Cevapla
  • E=mc2 8 yıl önce Şikayet Et
    harika bir haber ha silah ha molotof aynı şey
    Cevapla
  • virdis 8 yıl önce Şikayet Et
    Atana, atılsın ödeşilsin,,, madem ki eşitlik ilkesi var,,, şartlar aynı olmalı,,,
    Cevapla
  • Faruk 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence Adalet olarak Molotof atana Molotof atılmalı..
    Cevapla
  • kamıl 8 yıl önce Şikayet Et
    5 yılda az bunlara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de MYK toplantısı sona erdi: Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
Pusu kurup öğretmenini bıçakladı! Dehşet anları kamerada...