Ankara saldırısına 12 gözaltı!

Kızılay'da düzenlenen terör saldırısının ardından gerçekleştirilen operasyonlarda 12 kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 15.03.2016 13:58 GÜNCELLEME 15.03.2016 14:17
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Kızılay  Güvenpark yakınlarındaki otobüs durağında pazar akşam saatlerinde  gerçekleştirilen terör saldırısının ardından başlatılan soruşturma sürüyor.  Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri  tarafından ortaklaşa düzenlenen operasyonlarda, saldırıyı gerçekleştiren  teröristlerle bağlantılı olduğu gerekçesiyle 12 kişi gözaltına alındı.

5 ŞEHİRDE 12 GÖZALTI

Ekiplerin olay yerinde elde edilen deliller doğrultusunda  gerçekleştirdikleri operasyonlarda Ankara'da 3, Şanlıurfa'da 4, Tekirdağ'da 3,  Gaziantep ve Diyarbakır'da ise 1'er kişi gözaltına alındı.

Ankara'da gözaltına  alınan şüpheliler arasında saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin birinci derece  akrabalarının da bulunduğu, bu kişilerin DNA'larının olay yerinde teröristlere  ait olduğu iddia edilen ceset parçalarından alınan örneklerle eşleştiği  kaydedildi.

YORUMLAR 12
  • osmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    ey millet uyanın sıkı sıkı sarılın bir birinize bu milleti bölüp parçalayacak olan kahbelere inat dik durun ben kendi nefsime diyorum ki ölürsem şehit kalırsam zafer.
    Cevapla
  • Elçi 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunların tüm çevresi araştırılmalıdır.
    Cevapla
  • Harun 8 yıl önce Şikayet Et
    Kahrolsun PKK sozu cok eksik bir sozdur.. KAhrolsun bunlara herturlu destek olanlar. Bunlara destek olanlar deyince akliniza bircok isim ve gruplar geldi degilmi.. Tabiki, hele su atesi bir sondursunler, sonra hepsine tek tek sira gelecek ve adaletin karsisinda elpence kararin okunmasini kalpleri gumbur gumbur carparak bekliyecekler... tabi bunun birde daha sonrasi var.. Iste bunlarda bizim acili gonullerimize su serpmektedir..
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    çok büyük bir ülkesin türkiyem. onca haine inat yıkılmayıp ayakta kalabiliyorsun.
    Cevapla
  • terörist itler 8 yıl önce Şikayet Et
    Salya sümük ağlayıp hala mesaj veren paralel terörist başı; hala kafa tutan pyd;pkk ve harf zengini teröristler yabancı sahiplerinin köpekliğini yaparken son 3 yılda paralelin temizlenmesine ayak sürüyen paralel yok diyen teröristleri ezmesi gereken yerler 7 düvele karşı bizi ne görünüme koydu. Tüm teröristler ve örtülü örtüsüz olan tüm destekçileri tamamen etkisiz kılınmalı bunların kaynağı bir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Heniyye'nin torunlarının şehit olmadan dakikalar önceki görüntüleri paylaşıldı!
Şenol Güneş'i resmen duyurdular! İmza an meselesi