Teröristin okuduğu üniversiteden açıklama

Ankara’da yaşanan terör saldırısını gerçekleştiren Seher Çağla Demir’in okuduğu Balıkesir Üniversitesi, yaptığı açıklama ile terörü kınadı.

Teröristin okuduğu üniversiteden açıklama
Teröristin okuduğu üniversiteden açıklama
GİRİŞ 16.03.2016 10:44 GÜNCELLEME 16.03.2016 10:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yapılan açıklamada, Seher Çağla Demir, 2012-2013 eğitim öğretim yılında Balıkesir Üniversitesi’ne kayıt yaptırdığı, 2013 yılı Kasım ayından itibaren derslere devam etmediği ve o tarihten itibaren kayıt yenilemediği bildirildi.

Saldırı ile ilgili yayınlanan Rektör Kerim Özdemir imzalı kınama mesajında ise "13 Mart 2016 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen ve milli birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, huzurumuzu hedef alan terör saldırısını şiddetle kınıyor; hain saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize de baş sağlığı diliyorum" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 2
  • Arif 8 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde tüm üniversitelerde, ve eğitim kurumlarında yasa dışı gösteri ve yürüyüşlere katılan, düzenleyen tüm eğitimci, öğrenci ve çalışanlırın bir listesi tutulmalı. Yasadışı örgüt bağlantısına karşın sürekli takibi yapılmalı ki teröristleri eğitim kurumlarından temizlensin.
    Cevapla
  • Muhalif 8 yıl önce Şikayet Et
    Üniversiteye gelene kadar, ilkokul öğretmenleri, ortaokul, lise öğretmenleri açıklama yapsın. Suçu aileye atmadan, ne vermişler bu öğrencilere aydınlatsınlar bizi. Çok merak ediyorum ben, rahat rahat uyuyorlarmı, ne güzel terörist yetiştirdik diye.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor